Головна Новини Суспільство неймовірно Чоловік перетворив гарбуз на каное: як виглядає човен
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік перетворив гарбуз на каное: як виглядає човен

Чоловік зробив з найбільшого гарбуза човен та переплив у ньому річку

17 квітня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:








В Австралії, на річці Тумут, Адам Фаркхарсон вирушив у плавання на човні з гарбуза. Корабель був вирізаний з гарбуза вагою 900 кілограмів. Гарбуз-рекордсмена виростив місцевий фермер Марк Пікок. Протягом маршруту, протяжністю в одну милю, Фаркхарсон привернув увагу близько тисячі глядачів, які спостерігали за його подорожжю з берега.

Чоловік перетворив гарбуз на каное: як виглядає човен

Чоловік зробив з найбільшого гарбуза човен та переплив у ньому річку

Гарбуз, названий "Тормундом" на честь персонажа популярного серіалу "Гра престолів", став переможцем Королівського великоднього шоу, отримавши титул рекордсмена сезону. Фаркхарсон, вражений розмірами овоча, який важив близько 900 кілограмів, переконав Пікока передати йому гарбуз замість того, щоб використовувати його як корм для худоби.

Чоловік трансформував гарбуз в каное, видаливши м'якуш та насіння, і назвав його "Попелюшка". Він успішно подолав милю по течії річки, що спостерігалось приблизно тисячею захоплених глядачів. Фаркхарсон зазначив, що його мотивацією було бажання розважити та розсмішити присутніх.

Чоловік перетворив гарбуз на каное: як виглядає човен - фото 2

"Це просто дуже крута 900-кілограмова конструкція. Багато разів плавав цією річкою, але це найвеселіше, що я коли-небудь вигадував. Громада змогла ще раз побачити гарбуза Тормунда, але вже в іншій якості", — поділився враженнями Фаркхарсон

Фаркхарсон також згадав, що не планує продовжувати свої експерименти з нестандартними плавзасобами, жартуючи, що не очікує міжнародної слави від свого трюку. Він має намір повернутися до звичайного життя, а гарбуз "Тормунд" в кінцевому підсумку буде використаний за своїм первісним призначенням — як корм для худоби на фермі Пікока.


Нагадаємо, що на пірсі Мейн-стріт у Дайтона-Біч, Флорида, відбулася незвичайна подія, що викликала широкий резонанс серед ентузіастів унікальних рекордів. Група любителів борід з різних куточків Сполучених Штатів Америки зібралася, щоб встановити новий світовий рекорд, який зафіксувала Книга рекордів Гіннеса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини