Головна Новини Суспільство неймовірно Чоловік до смерті вкусив агресивну змію, яка напала на нього
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік до смерті вкусив агресивну змію, яка напала на нього

Індійський будівельник вижив після укусу змії

10 липня 2024, 13:15
Поділіться публікацією:

В Індії стався незвичайний випадок: будівельник на ім'я Сантош Лохар вкусив змію, яка напала на нього, і змія від цього померла. Інцидент трапився на залізничній станції, де Сантош працював та тимчасово жив.

Чоловік до смерті вкусив агресивну змію, яка напала на нього

В Індії чоловік до смерті покусав змію, яка хотіла вбити його

Увечері, коли Сантош спав у своєму таборі після роботи, його вкусила змія. Він не розгубився і, згадавши місцеве повір'я про те, що для нейтралізації отрути треба вкусити змію у відповідь, зробив саме так. Сантош схопив змію і вкусив її тричі.

"У моєму селі існує повір'я, що якщо змія вкусить тебе, ти повинен вкусити її двічі, щоб нейтралізувати отруту", — поділився він.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, змія померла від отриманих травм, тоді як Сантоша було негайно госпіталізовано. Після огляду у лікарні лікарі впевнено заявили, що життю чоловіка нічого не загрожує. Медичні фахівці припустили, що змія, можливо, не була отруйною, що врятувало життя Сантошу.                                                                                                                                      

Офіційного підтвердження, якого саме виду змія вкусила робітника, поки що немає.

Новина про цей інцидент швидко поширилася. Навколо лікарні, де проходить лікування будівельник, зібрався натовп людей, які бажають дізнатися подробиці події та побачити героя на власні очі.

Експерти попереджають, що такі дії можуть бути небезпечними і рекомендують у разі укусу змії звертатися за медичною допомогою, а не діяти на основі переказів.

Раніше "Коментарі" писали, що відомий серфер та актор Тамайо Перрі загинув після нападу акули. Це сталося, коли він катався на серфі біля Козячого острова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини