Головна Новини Суспільство неймовірно "Буквально будь-хто інший": незвичайний кандидат в президенти США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Буквально будь-хто інший": незвичайний кандидат в президенти США

Техасець змінив ім'я і висуває свою кандидатуру на президентські вибори

29 березня 2024, 14:00
Поділіться публікацією:

Мешканець Техасу, відомий раніше як Дастін Ебей, вирішив змінити своє ім'я на "Буквально будь-хто інший" (Literally Anybody Else) і оголосив про свої наміри балотуватися на посаду президента США.

"Буквально будь-хто інший": незвичайний кандидат в президенти США

незвичайний кандидат в президенти США

Цей 35-річний американець, ветеран армії та вчитель математики, пояснив свій неординарний крок невдоволенням нинішніми перспективами кандидатів на президентські вибори, що мають відбутися у листопаді 2024 року. В інтерв'ю місцевому телеканалу WFAA88 він зазначив: 

"Це не обов'язково стосується мене як людини, але це стосується буквально будь-кого іншого як ідеї. Триста мільйонів людей можуть зробити краще".

Ебей критикує нинішню політичну систему, яка, на його думку, веде до постійної боротьби за владу між двома партіями, не приносячи реальної користі звичайним американцям.

На шляху до реалізації своїх амбіцій "Буквально будь-хто інший" стикається з важливими викликами. Згідно з законодавством штату Техас, він має зібрати 113 000 підписів від виборців до травня, щоб його нове ім'я могло з'явитися у виборчих бюлетенях. Кандидат визнає, що його шанси невеликі, але він сподівається, що його зусилля принаймні спонукають американців до рефлексії щодо існуючої політичної системи.

Опитування Reuters, проведене в січні, виявило, що близько двох третин американців висловили невдоволення тим, що на президентських виборах представлені одні й ті ж кандидати, і висловили бажання бачити нових людей. Майже третина опитаних досі не визначилася з вибором між двома головними кандидатами — чинним президентом Джо Байденом та його головним суперником, колишнім президентом Дональдом Трампом.

З метою привернення уваги до своєї кампанії "Буквально будь-хто інший" запустив веб-сайт, де закликав американців послати сигнал політикам у Вашингтоні.

"Давайте разом надішлемо повідомлення до Вашингтону і скажемо: "Ви будете представляти наші інтереси або будете замінені", — зазначив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини