Головна Новини Суспільство неймовірно Блогер купила коробку зі втраченими речами і знайшла скарб на 55 тисяч гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер купила коробку зі втраченими речами і знайшла скарб на 55 тисяч гривень

Щаслива знахідка: у коробці зі втраченими речами опинилися брендові речі на тисячі фунтів

3 липня 2024, 17:00
Поділіться публікацією:

Британська блогерка Беккі Чорлтон вирішила спробувати удачу і купила на аукціоні коробку з втраченими на пошті речами за 106 фунтів стерлінгів (приблизно 5469 гривень). Але результат перевершив усі очікування. Усередині коробки виявилися речі на суму майже вдесятеро більші за витрачені гроші – від 866 до 922 фунтів стерлінгів (від 51 603 до 55 012 гривень).

Блогер купила коробку зі втраченими речами і знайшла скарб на 55 тисяч гривень

Дівчина купила коробку зі втраченими на пошті речами та виграла джекпот

Серед знайдених речей виявились нові кросівки Adidas в оригінальній упаковці, елегантні окуляри в рожевій оправі, м'який джемпер сірий вартістю 225 фунтів стерлінгів, а також дві репліки сумок Gucci.

Перша знахідка Беккі – чорний світшот із логотипом Stone Island, що виявився підробкою – не змогла затьмарити її радість. Далі були тільки приємні сюрпризи: набір для домашнього манікюру від Sassy Saints вартістю близько 69 фунтів стерлінгів, худий Represent за 159 фунтів стерлінгів, масло для волосся, портативний відпарювач, дві чорні сумки для покупок і навіть сумка Michael Kors за 120.

Історія Беккі швидко поширилася в інтернеті та привернула увагу тисяч користувачів. Її відео з відкриттям коробки зібрало безліч лайків та коментарів. Передплатники блогера активно обговорювали знахідки та ділилися порадами про купівлю подібних посилок.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Карпати – не просто мальовниче місце на карті України, а й один із найпопулярніших напрямків для відпочинку серед українців. Кожен сезон тисячі туристів прагнуть сюди, щоб насолодитися природою, гірським повітрям та різноманітністю розваг. Вартість відпочинку в цьому регіоні може значно змінюватись, залежно від безлічі факторів, включаючи сезон, обраний рівень комфорту та особисті переваги. Штучний інтелект підрахував, скільки ж українцям знадобиться грошей на відпочинок у Карпатах цього літа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини