Головна Новини Суспільство неймовірно Авангардний дизайнер з Лос-Анджелеса продає сумки, елементом декору яких є дитячі кістки
commentss НОВИНИ Всі новини

Авангардний дизайнер з Лос-Анджелеса продає сумки, елементом декору яких є дитячі кістки

Автор сумок стверджує, що жодна дитина при виготовленні виробів не постраждала

3 листопада 2020, 22:45
Поділіться публікацією:

Авангардний дизайнер з Лос-Анджелеса продає сумки, елементи декору яких є хребці дітей. Фотографії виробів він демонструє на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Авангардний дизайнер з Лос-Анджелеса продає сумки, елементом декору яких є дитячі кістки

Відомо, що кожен виріб Arnold Putra виготовлено за індивідуальним пошиттям, робота над кожним з них триває до 2 тижнів.

Ось який опис виробу можна знайти на сторінці дизайнера: сумка виготовлена з язика алігатора і хребта людини з унікальною конструкцією. Особливості: природна обробка, обробка швами у вигляді виступаючих шрамів і необробленими краями, містить велике основне відділення. Кількість обмежена. Склад: основа — 100% язик алігатора, рукоять — 100% хребет людини.

Крім того, автор сумок стверджує, що жодна дитина при виготовленні виробів не постраждала. Він пояснює, що при візитах корінних племен різних країн Арнольд запитує дозволу зібрати кості дітей.

Нагадаємо, дизайнер румунського походження Анкута Сарка вирішила вельми креативним способом перетворити старі кросівки Nike. Їй в голову прийшла ідея, що спортивне взуття буде виглядати набагато краще на підборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини