Головна Новини Суспільство неймовірно Mattel випустила "мертву" ляльку Барбі (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Mattel випустила "мертву" ляльку Барбі (фото)

Назвали нову ляльку La Catarina - таке ж ім'я було у персонажа сатиричного мультфільму ілюстратора Хосе Гуадалупе Посади

18 вересня 2020, 10:38
Поділіться публікацією:

Компанія Mattel вже вдруге здивує любителів знаменитих ляльок Барбі. Цього разу вона випустила  "неживу" версію іграшки до Дня мертвих. Це свято традиційно проходить в Мексиці, Гватемалі, Нікарагуа та інших латиноамериканських країнах в перші дні листопада і дуже там популярне. Про це повідомляє CNN.

Mattel випустила "мертву" ляльку Барбі (фото)

Уже відомо, що у Барбі буде незвичайний макіяж — в стилі calavera (з ісп. — череп).

"Барбі святкує освячену століттями традицію #DiaDeMuertos з новою колекційною лялькою, яка шанує символи та ритуали свята", — наголошується в офіційному акаунті Барбі в Instagram.

Назвали нову ляльку La Catarina — таке ж ім'я було у персонажа сатиричного мультфільму ілюстратора Хосе Гуадалупе Посади. Художник Дієго Рівера назвав жіночий скелет, який з'являється в картині, "Ла Калавера Катаріна". Саме тому нова Барбі й називається "Катариною".

Mattel випустила ”мертву” ляльку Барбі (фото) - фото 2

Нагадаємо, ювелірний дизайнер Сухані Парех створив серію сережок, які надягають і пристібаються до навушників Apple AirPod, щоб вони не випадали з вух.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини