Головна Новини Суспільство неймовірно Аномальна спека в Україні: у деяких регіонах температура повітря сягне 29 градусів
commentss НОВИНИ Всі новини

Аномальна спека в Україні: у деяких регіонах температура повітря сягне 29 градусів

Висока температура повітря зберігатиметься у південних областях

сьогодні, 10:26
Поділіться публікацією:

В Україні у вересні тримається літня погода. Такою вона буде принаймні до кінця місяця. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію синоптиків.

Аномальна спека в Україні: у деяких регіонах температура повітря сягне 29 градусів

Ілюстративне фото

Так, Ігор Кібальчич прогнозує, що впродовж нового тижня очікується аномально тепла погода по всій Україні, подекуди пройдуть дощі.

“У зв'язку з розвитком циклонічної діяльності в західній та центральній Європі, над територією України переважатимуть повітряні потоки південного та південно-східного напрямку. За рахунок такої атмосферної циркуляції, до нас почне надходити тепле повітря з Туреччини та країн Балканського півострова. Значних дощів на найближчий тиждень не передбачається, лише у західній частині часом спостерігатимуться помірні опади”, — переконаний він. 

Тепла погода переважатиме на всій території України, а от аномальна спека очікується переважно у південних регіонах. Натомість у західних областях очікуються дощі, місцями грози.

За словами синоптикині Наталки Діденко, зміна погоди в бік похолодання і дощів очікується з 29 вересня. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві станом на ранок 23 вересня знову спостерігається погіршення стану повітря. “За даними моніторингових постів місцевої влади та громадських організацій, наразі середній рівень забрудненості повітря. При таких показниках рекомендації щодо обмеження часу перебування на вулиці не є обов'язковими, але радимо звертати увагу на своє самопочуття. У разі змін у стані якості повітря Міндовкілля надасть додаткову інформацію”, — попередили у міністерстві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини