Американець витрачає тисячі доларів, щоб стати "драконом" (ФОТО)

Житель США протягом 20 років перетворює себе в «дракона» і вже витратив на перевтілення майже 85 тисяч доларів

60-річний чоловік Тіамат Легиан Медуза, який проживає в американському штаті Техас, став відомий завдяки своїм кардинальним змінам у зовнішності. Він протягом 20 років намагається "стати драконом".

Як повідомляє видання Daily Mail, за останні роки американець витратив на свою трансформацію майже 85 тисяч доларів і не збирається зупинятися. Фрік-манекенник розповідає, що він наполовину людина, а наполовину - дракон. Все тіло Тіамата покрито татуюваннями, за останні 20 років він пережив кілька операцій, зокрема розрізав язик на дві частини, зробив кастрацію, переробив форму носа і видалив вуха.

Ідея "перевтілення" прийшла до нього ще в 80-х роках, коли йому приснився сон, що його покусали отруйні змії. Американець впевнений, що це і стало причиною того, що він перетворюється в "рептилоїда". Через 10 років у Тіамата діагностували ВІЛ, і він активно зайнявся модифікацією свого тіла, вважаючи, що втрачати йому нічого і від життя потрібно брати все.

Чоловік в майбутньому збирається зробити операцію з повного видалення статевого органу, щоб стати першим безстатевим драконом на планеті. Ще американець планує повністю видалити себе зуби й вставити імпланти рогів.

До слова, попри страшну зовнішність, чоловік не втрачає надії зустріти свою другу половинку.

Фото: instagram.com/legionthedragon

Нагадаємо, що аргентинець Луїс Падрос переніс понад 30 пластичних операцій, щоб "перетворитися" в ельфа. Стати схожим на казкового персонажа чоловік вирішив ще в підлітковому віці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що француз Ентоні Лоффредо видалив себе ніс і губу, щоб стати схожим на інопланетянина.