Головна Новини Суспільство Приколи Жінка подала в суд на принца Гаррі - у чому справа
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка подала в суд на принца Гаррі - у чому справа

Принца Гаррі звинуватили в обмані та недотриманні свого слова

14 квітня 2021, 09:20
Поділіться публікацією:

Жінка з Індії, на ім'я Палвіндер Каур подала в суд на британського принца Гаррі. Про це повідомило видання The Independent.

Жінка подала в суд на принца Гаррі - у чому справа

Королівська сім'я британії: на принца Гаррі подали в суд - чому. Фото: dcdn.lt

Палвіндер Каур стверджує, що Гаррі обіцяв одружитися з нею. Проте він цю обіцянку не виконав. Жінка була настільки обурена, що наказала правоохоронцям арештувати чоловіка та доставити його в Індію. Закохана навіть звернулася до індійської влади з офіційним проханням видати міжнародний ордер на його арешт.

На цьому Палвіндер Каур не зупинилася та написала лист принцу Чарльзу, в якому відзначила неналежну поведінку Гаррі.

Проте жінка зізналася, що вона ніколи не була в Британії та особисто не зустрічалася з принцом.

Як виявилося пізніше, жінка стала жертвою обману з боку шахрая. Невідомий представився королівською особою. Їхнє спілкування довго тривало в режимі онлайн. Через деякий час анонім запропонував одружитися жінці, а потім зник.

Історія закінчилася тим, що Вищий суд Пенджабу і Ханья відхилив позов закоханої та порекомендував перевіряти інформацію, яку їй пишуть в інтернеті.

"Любов сліпа. В цьому випадку вона пішла ще далі. Жінка була настільки засліплена коханням, що вищому суду довелося пролити світло і дати їй деяку ясність", — заявив юрист Амангурбір Сінг Дхиллон.

Нагадаємо, що принц Гаррі та Меган Маркл повідомили пресі, що часто викликають поліцію після переїзду в каліфорнійське місто Монтесіто. Виявляється, що за 9 місяців подружжя 9 разів викликало правоохоронців додому. В чому причина та чи загрожує парі небезпека, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше розповідав, що співробітники аварійно-рятувальної служби "Київська служба порятунку" змогли допомогти киянину, який заради інтересу надів гайку на власний статевий орган, і не зміг її зняти. Деталі історії читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини