Головна Новини Суспільство Приколи Вівці атакували будівлю муніципалітету в Туреччині: охорона - в шоці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вівці атакували будівлю муніципалітету в Туреччині: охорона - в шоці (ВІДЕО)

Кумедний набіг невеликого стада на будівлю муніципалітету в Туреччині потрапив на відео

15 грудня 2020, 12:02
Поділіться публікацією:

Вівці та кози спробували здійснити набіг на будівлю муніципалітету в Туреччині в одній з центральних провінцій. Кумедне відео "повстання тварин" насмішило Мережу. Відеоролик опублікувало в Twitter Anadolu Agency.

Вівці атакували будівлю муніципалітету в Туреччині: охорона - в шоці (ВІДЕО)

Скриншот із відео

Так, невелике стадо з трьох овець, кози і барана прийшло до міської ратуші. Незвичайний інцидент стався напередодні в місті Невшехир.

Як з'ясувалося, тварини втекли зі стада місцевого фермера, розташованого в містечку Гор. Після втечі вівці й кози попрямували прямо в центр Невшехіра.

Як можна побачити у відеоролику, тварини сміливо піднялися сходами та спробували проникнути в будівлю. "Штурм" зафіксували камери відеоспостереження. Реакції охоронців потішили багатьох коментаторів у Мережі. Були моменти, коли охоронці намагалися відігнати тварин, які намагаються проникнути на територію муніципалітету. Але, як показує відео, людям не вдалося протистояти рогатим. Деякі ще пробували закрити вівцям і козам шлях, а хтось — якнайскоріше тікав. Ледь не дісталося від тварин і простим відвідувачам, які опинилися близько муніципалітету в цей день.

У місцевих ЗМІ пишуть, що втихомирити кошлатих порушників вдалося тільки за допомогою правоохоронців. Повідомляється, що тварин благополучно повернули до господаря. Чи отримають "хулігани" якесь покарання — невідомо.

Як розповідав раніше портал "Коментарі", жінка з Китаю поселила в своєму будинку майже 1500 різних тварин. Так, ця історія почалася ще 20 років тому. Жінка взяла додому бездомного щеняти. На той момент китаянка ще зовсім не думала про те, що стане регулярно допомагати вуличним тваринам. Тепер в її будинку проживає 1300 собак, 100 котів і чотири коня. Фото і відео житла вражають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини