Відпочинок на Азовському морі висміяли фотожабами (ФОТО)

Українці діляться в соціальних мережах яскравими фотожабами, висміюючи навалу медуз і комах на Азовському морі

Сезон відпусток у самому розпалі, й багато українців вирушили відпочивати на Азовське море, узбережжя якого заполонили медузи та комахи. Це стало приводом для жартів і створення яскравих фотожаб.

Цього року відпочиваючі в курортній Кирилівці та Бердянську скаржаться не тільки на величезних медуз, які припливають до самого берега і заважають плавати, але й на морських бліх, сонечок і комарів. Українці в соцмережі Facebook публікують гумористичні пости про те, кого ще можна зустріти на відпочинку на Азовському морі.

"Те, що писали раніше про медуз, комарів і клопів із сонечками, для нас було не здивуванням після того, що ми побачили. Величезні чайки ходили узбережжям Азовського моря... Ходили і їли медуз", - пише учасник групи "Улюблена Кирилівка" Роман.


Користувач Pren UA у групі "Кирилівка Федотова Коса" також попередив про чайок, опублікувавши картинку, на якій птах на очах у дорослого забирає дитину.


Турист Юрій Піддубний пожартував про відпочинок у Бердянську, розмістивши відео з пляжу, по якому мчить табун носорогів, зебр, слонів і жирафів.


"П'ятниця, Ліски, 06:00 ранку. Медуз, комарів, сонечок, папуг, змійок і черепашок - все ще немає", - підписав він ролик.

Нагадаємо, що у Приморському посаді туристів, які відпочивають на Азовському морі, атакують медузи, а на узбережжі стоїть жахливий запах. Подекуди відпочиваючі самостійно дістають медуз із моря й відвозять з міського пляжу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Маріуполі комунальники фарбували нову пристань пістолетом, з якого протікала фарба і потрапляла прямо у море. Користувачі соціальної мережі в коментарях вимагають знайти та покарати осіб, причетних до цього екологічного лиха.