Головна Новини Суспільство Приколи Відомий пес Патрон потролив Макрона, який прибув із візитом в Україну (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий пес Патрон потролив Макрона, який прибув із візитом в Україну (ФОТО)

Пес Патрон опублікував нове фото

16 червня 2022, 11:45 comments1059
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий український пес-сапер прокоментував візит президента Франції Еммануеля Макрона. Про це він написав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Intagram.

Відомий пес Патрон потролив Макрона, який прибув із візитом в Україну (ФОТО)

Пес Патрон / Фото: Instagram пса Патрона

Чотирьохлапий рятувальник потролив президента Франції за часті дзвінки "одній шановній людині".

"Пішов гризти телефонні дроти, тому що в Україну приїхав Еммануель Макрон, а у нього є деякі проблеми з нестримним бажанням дзвонити одній шановній людині".

Відомий пес Патрон потролив Макрона, який прибув із візитом в Україну (ФОТО) - фото 2

Фото: https://www.instagram.com/p/Ce24UH7D8zJ/

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Росії спалахнула чергова пожежа : що відомо (Відео). У Росії триває пожежа на Уренгойському газовому родовищі. Йдеться про трубопровод, який знаходиться на території одного з найбільших в Росії та світі Уренгойського газового родовища. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в МЗС Росії розповіли , коли поставлять крапку у війні з Україною. Москва знову закликає Київ сісти за стіл переговорів, але бойові дії не хоче припиняти. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Путінський план розчленування України : чи дійсно Росія готує такий сценарій — на що розрахунок. Окупанти навіть не приховують своїх справжніх цілей у війні проти нашої країни. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що одного з російських пропагандистів ліквідовано на території України: що відомо. На території України ліквідовано військового пропагандиста Постнова. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини