Головна Новини Суспільство Приколи У Канаді пара не може користуватися новим блендером через котів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Канаді пара не може користуватися новим блендером через котів: подробиці

Власники навіть відкрили для них власну сторінку у соцмережі під назвою Temperamental Chucklefuck and Friends

17 січня 2022, 23:00
Поділіться публікацією:

Мешканці  одного з канадських островів – Ванкувера Джессіка та Ніккі Герсон-Нівс  ще  наприкінці минулого  року придбали собі  нового блендера. Як повідомляє Mirror, подружжя   дуже захотіло відкрити придбану для себе техніку.  Чоловік з дружиною в цьому випадку  не могли подумати, що допустили  фатальну  помилку. Вони залишили на декілька  хвилин упакування  з блендером на своїй кухні.

У Канаді пара не може користуватися новим блендером через котів: подробиці

Коти захопили блендер в Канаді (фото - Temperamental Chucklefuck and Friends)

Дружина розповіла, що коли вона хотіла відкрити  покупку, то стала свідком того, як на картоне упакування присів їх чотирирічний кіт Макс.Господині сподобалась ця мила ситуація і вона не стала проганяти свого пухнастого, який просидів тут кілька годин.

 За ним, вирішили посидіти на коробці з технікою  брати чотирилапого  -13-річні домашні мешканці  Джордж та Лендо Калрісіани.

Вони просто почали сваритись на кухні, хто перший сидітиме на картонці.

Чоловік з дружиною почали відстежувати котячі посиденьки зі сварками і відкрили для них власну сторінку  Temperamental Chucklefuck and Friends. За 30 днів  вона  вже мала   44 тисячі шанувальників котячих інтриг.

Представники компанії, що виготовляє побутову техніку, надіслали канадійцям та їх котам порожнє упакування від блендера спеціально для чотирилапих.

 Муркотики забрали цей подарунок у своє користування. Але головним упакуванням залишається і надалі той, де лежить ще невикористаний ніким побутовий прилад.

 Тому канадійське подружжя робить світлини і надалі оприлюднює їх в соціальних мережах. В родини є і третя коробка, але пухнасті охоронці і надалі пильно стережуть свою здобич.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, чому коти люблять приймати химерні форми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини