Головна Новини Суспільство Приколи «Справжній Шрек»: дівчина позеленіла від простроченого крему (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Справжній Шрек»: дівчина позеленіла від простроченого крему (ВІДЕО)

Обличчя і руки дівчини вкрилися плямами

29 березня 2021, 17:20
Поділіться публікацією:

Якщо ви думаєте, що від використання прострочених косметичних засобів нічого не буде, то блогер із Британії готова з вами посперечатися. Дівчина випадково нанесла на шкіру крем-автозагар, не звернувши уваги на його термін придатності, й дуже про це пошкодувала.

«Справжній Шрек»: дівчина позеленіла від простроченого крему (ВІДЕО)

Британка позеленіла через прострочений крем / Fotolia / Rido

Дівчина, зареєстрована в мережі TikTok під ніком saskiahehe, опублікувала коротке відео, показавши своїм підписикам, що буває, якщо намазати шкіру простроченим кремом-автозагаром. Обличчя і руки британки вкрилися плямами й позеленіли. За словами дівчини, наразі вона схожа на головного героя мультфільму "Шрек".

До слова, відеоролик блогера подивилося вже 125 тисяч осіб. Користувачі мережі пожартували над дівчиною і порекомендували їй надалі завжди дивитися термін придатності будь-яких продуктів, у тому числі й косметичних засобів: "Після відкриття автозагар може зберігатися лише 10 місяців", "Якщо залишити крем на довгий час відкритим, тоді він почне окислюватися і набуде зеленого відтінку", "Принцеса Фіона в кращому вигляді", "Це дуже смішно", "Схожа на відьму з країни Оз", — написали користувачі мережі.

Судячи з подальших публікацій, британці все ж вдалося позбутися від невдалої засмаги й привести свою шкіру до ладу.

@saskiahehe

someone help me ##faketan ##british ##foryoupage ##fyp

♬ original sound — kc x

Нагадаємо, що 39-річна мешканка невеликого містечка Данстейбл (Великобританія) Мелані Ллевелін не мила волосся протягом трьох років. Жінка розповіла, чому зважилася на такий експеримент і як підтримувала зовнішній вигляд волосся.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у складі прострочених косметичних засобів вчені знайшли збудників різних інфекцій, серед яких менінгіт і бактеріальний вагініт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини