Головна Новини Суспільство Приколи Соцмережі "вибухнули" через указ Зеленського про подовження президентського ланцюга на чотири ланки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Соцмережі "вибухнули" через указ Зеленського про подовження президентського ланцюга на чотири ланки (ФОТО)

У соцмережах шоковані такими «важливими» змінами

30 березня 2021, 16:43 comments1698
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський наказав додати на орденський ланцюг президента ще чотири ланки. Про це свідчить відповідний указ, який вносить зміни до "Положення про офіційні символи голови держави". Документ опубліковано на сайті Офісу президента.

Соцмережі "вибухнули" через указ Зеленського про подовження президентського ланцюга на чотири ланки (ФОТО)

Фото з відкритих джерел

Так, ланцюг "виріс" із 12 до 16 елементів. Кількість фініфтевих медальйонів залишилася незмінною. Цей знак носиться на шиї і використовується під час телевізійних звернень з посланнями до народу, відзначення державними нагородами України, прийому вірчих і відкличних грамот від дипломатів.

Крім того, срібна пластинка з вигравіруваним іменем президента України та датою складення ним присяги, згідно з указом Зеленського, тепер буде зберігатися не у Відділі державних нагород Адміністрації Президента України, а в Фонді Президентів України.

У соціальних мережах вже відреагували на указ, датований 29 березня 2021 року.

Так, натякають на відоме питання про реформи, яких не вистачає українцям.

А дехто побачив у цих змінах натяки за Фрейдом.

"Щоб вже добре було видно здалеку. Мабуть, тоді вже Україну часів "Зе" точно помітять на світовій арені і ми нарешті вирвемось з усіх можливих криз", — написав політичний експерт Андрій Смолій.

Нагадаємо, події під стінами Офісу президента в Києві під час акції на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка продовжують активно резонувати в Мережі.

Які б ситуації не відбувалися в країні, українці сприймають все з іронією та сарказмом. "Коментарі" зібрали найбільш вдалі меми та фотожаби, опубліковані в соціальних мережах із цього приводу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини