Головна Новини Суспільство Приколи Рубали сокирою - на Дніпропетровщині винайшли альтернативний спосіб анулювання невикористаних бюлетенів
commentss НОВИНИ Всі новини

Рубали сокирою - на Дніпропетровщині винайшли альтернативний спосіб анулювання невикористаних бюлетенів

Судячи з кількості невикористаних бюлетенів, явка в населеному пункті була невисокою

26 жовтня 2020, 18:53
Поділіться публікацією:

В одному із селищ на Дніпропетровщині винайшли альтернативний спосіб погашення невикористаних бюлетенів після місцевих виборів. Йдеться про селище Аули, що знаходиться в Криничанському районі Дніпропетровської області. Про це повідомляє волонтерка Наталя Кобзар на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Рубали сокирою - на Дніпропетровщині винайшли альтернативний спосіб анулювання невикористаних бюлетенів

Відомо, що, відповідно до виборчого законодавства, на невикористаному бюлетені необхідно відрізати правий кут для його анулювання. Для того, щоб прискорити цей процес, член виборчкому просто відрубав його сокирою. Волонтерка називає цей спосіб самобутнім і колоритним, та відносить до особливостей місцевого виборчого процесу.

“Тільки у нас в Аулах, так самобутньо і колоритно погашаються невикористані бюлетені! Справжня особливість!”, – пише Кобзар. 

На відео видно, як чоловік в масці кладе стопку невикористаних бюлетенів на колоду і відрубає правий кут за допомогою сокири.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Одесі представники "Батьківщини" і "За Майбутнє" намагалися вкрасти бюлетені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини