Головна Новини Суспільство Приколи Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО)

Можна придушувати себе ще більше сумною музикою або купувати милі речі, які зможуть викликати посмішку і поліпшити навіть найпохмуріший день

26 січня 2021, 16:24 comments3090
Поділіться публікацією:

У кожного з нас бувають дні, коли все пішло зовсім не так. І причин для цього може бути величезна кількість: сварка з близькими, проблеми на роботі або просто поганий настрій. Однак навіть в такі дні потрібно вчитися фокусуватися на речах, які допоможуть трохи підбадьоритися і подивитися на ситуацію з іншого боку. Про це пишуть "Ідеї 24. Юа".

Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО)

Як підняти настрій. Фото: stihi.ru

Пропонуємо вашій увазі підбірку фотографій з милими штучками, які, схоже, були придумані спеціально для підняття настрою. Адже кому з нас не хочеться зарядитися маленькою порцією позитиву, прийшовши додому?

Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО) - фото 2
Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО) - фото 3
Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО) - фото 4
Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО) - фото 5
Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО) - фото 6
Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО) - фото 7
Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО) - фото 8
Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО) - фото 9
Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО) - фото 10
Речі, які миттєво покращать ваш день (ФОТО) - фото 11

Є тут і смішні ганчірки для витирання пилу, від одного вигляду яких стає весело. Є спеціальна подушка для тих, хто любить обніматися, але живе один. А є олівці з мотиваційними словами, за допомогою яких можна не тільки щось зробити (намалювати, написати), але і отримати порцію натхнення. Стругачки до олівців виглядають, до речі, не менш незвично і смішно. Так що, дивіться і вибирайте, яку річ вам потрібно терміново додати у свою колекцію.

Як повідомляло видання "Коментарі", "геніальні" лайфхаки від творчих людей. У житті кожного з нас бувають ситуації, коли потрібно щось придумати, щоб підлаштуватися під непередбачену ситуацію. Однак хтось це може робити з легкістю, а комусь  доведеться гарненько подумати, перш ніж в голову прийде та сама геніальна ідея.
Пропонуємо вашій увазі серію знімків, які демонструють, на що здатна людська фантазія, якщо незамінний лайфхак потрібен "тут і зараз".
Є в цій підбірці геній, який придумав пристосування для тих, хто постійно хоче пити. Тепер це можна зробити легко, не відриваючись від важливих справ. А наступний автор ідеї відмінно придумав, що робити, якщо речей в гардеробі багато, а місця, навпаки, мало.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини