Головна Новини Суспільство Приколи Пухнастик знайшов губну помаду господині і з'їв її - кумедні фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Пухнастик знайшов губну помаду господині і з'їв її - кумедні фото

Помаду з мордочки собаки довелося відмивати кілька днів

23 грудня 2020, 16:40 comments1188
Поділіться публікацією:

Інколи домашні тварини роблять дуже кумедні речі. Про один такий випадок розповіла й американка Фарра Сміт Вайс виданню The Dodo. 

Пухнастик знайшов губну помаду господині і з'їв її - кумедні фото

Собака з'їла помаду своєї власниці

Одного разу жінка пішла у справах та залишила на кухонному столі нову губну помаду, якою  їй  так і не судилося скористатися. 

Кішка Фарри, на ім'я Доллі Роуз "викинула" зі свого улюбленого столу непотрібні речі та вляглася туди сама. Так нова помада опинилася на підлозі. В той час на кухню завітала ще одна домашня тварина жінки — грайлива собака Мерфі. Тварина захотіла випробувати косметику на смак, тож  вона відгризла тюбик та з'їла яскраву червону помаду.

Коли господиня тварин прийшла додому, вона одразу зрозуміла, хто скоїв злочин - лапи Мерфі залишали червоні відбитки на підлозі. Потім пес повернувся обличчям до Фарри.

Виявилося, що мордочка тварини та шерсть були повністю в губній помаді. Господиня не могла втриматися від сміху. Лаяти красуню не стала. Мерфі так і не зрозуміла, чому її власниці так смішно. За словами Фарри Сміт, помаду довелося відмивати кілька днів.

Пухнастик знайшов губну помаду господині і з'їв її - кумедні фото - фото 2
Пухнастик знайшов губну помаду господині і з'їв її - кумедні фото - фото 3
Нагадуємо, 
що дослідження науковців показало, що батьки за часту мають своїх улюбленців серед дітей. Відповідно мами більше хочуть проводити часу з доньками, тати — з синами. Тобто у сім'ї батьки люблять когось одного трохи більше за іншого.
Також сайт "Коментарі" розповідав, що к
оролівські кондитери розкрили таємницю приготування різдвяного пряникового будиночка. Їстівна домівка кожного року прикрашає новорічний стіл Єлизавети II. Королівську страву можна легко приготувати з простих інгредієнтів в домашніх умовах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини