Найсмішніші меми про погіршення погоди в Україні (Фото)

Українці не втрачають гумору навіть в найлютіші снігопади

З вчорашнього дня в Україні почалися величезні снігопади. Негода поширилася практично на всі області країни. У багатьох людей, як автомобілістів, так і пішоходів, виникли труднощі з пересуванням. В столиці країни через погані погодні умови зафіксували понад 200 повідомлень про ДТП.


В деяких областях рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій організували мобільні пункти обігріву. А Нацполіція закликає українців без потреби не виїжджати на власних авто.

Та попри негоду не варто втрачати настрій. Сайт "Коментарі" пропонує переглянути найсмішнішу підбірку мемів, які зараз стали надзвичайно актуальними та швидко розлетілися по соцмережах.


Раніше ми розповідали, чому комунальні служби не можуть подолати негоду в Україні. За словами "Київавтодору", комунальні служби старанно виконують свою роботу. Вся проблема в рясному снігопаді, який не припиняється. Окрім того, суміші, якими посипають автомобільні дороги, неефективні за морозу нижче одинадцяти градусів. Організація пропонує один вихід із ситуації — дочекатися потепління та покращення погодних умов.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що у найближчі кілька днів в Україні знову очікуються погіршення в погоді. Деякі області продовжить засипати снігом, а деякі снігом з дощем. Детальний прогноз погоди від Укргідрометцентру можна переглянути в нашому матеріалі.

Також інформуємо, що через сильні снігопади і загальне ускладнення погодних умов у двох обласних центрах України призупинена робота аеропортів. Так, від вечора 8 лютого не планують нових рейсів та не приймають літаки на посадку працівники аеропортів у Вінниці та Чернівцях. Деталі дивіться на сайті.