Головна Новини Суспільство Приколи Надзвичайний дар: нардеп від Слуги народу вміє визначати тих, хто перехворів на коронавірус, по запаху пахв
commentss НОВИНИ Всі новини

Надзвичайний дар: нардеп від Слуги народу вміє визначати тих, хто перехворів на коронавірус, по запаху пахв

Жан Беленюк поділився інформацією про свій дар з друзями в Фейсбуці

22 лютого 2021, 19:35
Поділіться публікацією:

Народний депутат від партії "Слуга народу" Жан Беленюк віднайшов у себе надзвичайний дар. Про це нардеп заявляє на своїй сторінці у Фейсбук.

Надзвичайний дар: нардеп від Слуги народу вміє визначати тих, хто перехворів на коронавірус, по запаху пахв

Нардеп від Слуги народу має надзвичайний дар - який саме. Фото: tsn.ua

Виявляється, Жан Беленюк вміє визначити людей, які перехворіли на коронавірус, за специфічним запахом пахв. За словами політика, цей аромат йому "чомусь нагадує часник".

Поки своє вміння чоловік практикував тільки на спаринг-партнерах.

Політик жартує, що з таким даром варто записатися на кастинг "Україна має талант".

Надзвичайний дар: нардеп від Слуги народу вміє визначати тих, хто перехворів на коронавірус, по запаху пахв - фото 2

Нагадаємо, що окрім політики Жан Беленюк являється борцем греко-римського стилю у ваговій категорії до 85 кілограмів. Чоловік — багаторазовий чемпіон світу і Європи, призер цих змагань, срібний призер Олімпійських ігор, чемпіон і срібний призер Європейських ігор.

Раніше повідомлялося, що народний депутат з партії "Слуга народу" Михайло Крячко придбав квартиру за 1,42 мільйона гривень. При цьому ринкова вартість такої квартири становить не менше 5 мільйонів гривень. Квартира розташована в елітному комплексі "Комфорт Таун" в місті Київ. Площа квартири майже 100 квадратних метрів. Житловий комплект, в якому була придбана нерухомість, славиться продуманою інфраструктурою, зеленою територією та місцями для розваг та занять спортом. Деталі покупки дивіться на нашому сайті.

Також "Коментарі" народний депутат Олександр Дубинський, якого нещодавно зі скандалом виключили з фракції "Слуга народу", повідомляє, що парламентаріям монобільшості нібито пропонують непогані "премії". Як пише Дубинський в своєму Telegram-каналі, це спроба назбирати голоси для Юрія Вітренка — кандидата на пост міністра енергетики України. Деталі скандальної заяви читайте у нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини