Головна Новини Суспільство Приколи Милих панд "упіймали" на поцілунку (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Милих панд "упіймали" на поцілунку (Відео)

Поцілунок панд свідчить про їхню симпатію

6 січня 2021, 21:40
Поділіться публікацією:

В мережу інтернет потрапило відео з кумедним поцілунком панд. Тварини неначе засоромилися та вирішили швидко та непомітно проявити свої почуття. Втім, приховати любощі їм не вдалося, адже за панами слідкувала прихована камера.

Милих панд "упіймали" на поцілунку (Відео)

Відео поцілунку кумедних панд. Фото: hyser.com.ua

Відбувся поцілунок у Китаї. Там у парку дикої природи на північному заході країни проживає більше сотні чорно-білих ведмедиків. Дослідники природи не втручаються в життя звірів, проте пильно за ними спостерігають через встановлені приховані камери.

Вчені повідомили, що зафіксований поцілунок — це знак прояву симпатії однієї панди до іншої. Дія відбулася максимально швидко, неначе панди соромляться та ніяковіють від своїх почуттів.

Нагадуємо, що ми підсумували моменти з інтимного життя, які люблячим парам краще залишити у старому році. Інтим — одна із невід’ємних частин людських стосунків, але часто ми припускаємося банальних помилок, про які навіть не підозрюємо. Які саме помилки варто викреслити зі свого життя та не повторювати, читайте у нашому матеріалі.

Також повідомляємо, що У Данії для дітей зняли мультфільм про людину з найдовшим пенісом у світі. Головним героєм історії є чоловік Джон Діллерманд. Він використовує свої геніталії в різних повсякденних справах — на прогулянці з собакою, для підняття сусідського прапора або стрибків у висоту і навіть для крадіжки смачного морозива. З урахуванням того, що мультфільм все ж розрахований на дітей, пеніс Діллерманда "одягнений", як і сам головний герой, у смугастий комбінезон.

Сайт "Коментарі" розповідає, де відпочивають українські зірки взимку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини