Головна Новини Суспільство Приколи Мережу насмішила бабуся, яка впустила онука заради келиха з вином
commentss НОВИНИ Всі новини

Мережу насмішила бабуся, яка впустила онука заради келиха з вином

Відеоролик миттєво став вірусним

20 жовтня 2020, 14:15
Поділіться публікацією:

На просторах соціальної мережі Twitter все більшої популярності набирає відеоролик, на якому жінка, яка отримала жартівливе звання "Бабуся року", відпустила онука, щоб він не перевернув її келих з вином. Курйозним відео поділився користувач The Cultured Ruffian.

Мережу насмішила бабуся, яка впустила  онука заради келиха з вином

На ролику видно, як жінка сидить на дивані, а біля неї стоїть маленький онук, якого вона притримує однією рукою. Біля них на столі стоять два келихи з вином, і дитина тягнеться до одного з них. Їй вдалося схопити ємність, але не вдалося утримати її в руках, тому келих починає падати. Жінка в цей момент відпускає онука і хватає фужер. У результаті, напій врятований, а дитина звалилася на підлогу.

"Коли ти вже дорослий і повинен розставляти пріоритети", — такий підпис залишив користувач соцмережі під цим відео, яке швидко стало вірусним, а його героїня — зіркою. У коментарях жінку жартівливо прозвали "Бабусею року".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що суд в Нідерландах зобов'язав бабусю видалити фотографії онуків з соціальних мереж, які вона опублікувала без дозволу їхніх батьків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини