Головна Новини Суспільство Приколи 14 млн за два дні: YouTube підірвала пародія на дебати Трампа і Байдена від відомих акторів (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

14 млн за два дні: YouTube підірвала пародія на дебати Трампа і Байдена від відомих акторів (відео)

У політичних суперників перевтілилися голлівудські зірки Алек Болдуін і Джим Керрі

7 жовтня 2020, 10:25 comments1225
Поділіться публікацією:








14 млн за два дні: YouTube підірвала пародія на дебати Трампа і Байдена від відомих акторів (відео)

На каналі Saturday Night Live з'явилася пародія на дебати президента США Дональда Трампа і колишнього віце-президента США Джо Байдена, які 3 листопада змагатимуться за крісло глави Сполучених Штатів Америки. У політичних суперників перевтілилися голлівудські зірки Алек Болдуін і Джим Керрі, чия гра просто підкорила телеглядачів з усього світу: всього за два дні відео зібрало понад 14 мільйонів переглядів на YouTube.

У кумедній пародії Болдуін зіграв Трампа, а Керрі — Байдена. Останній насамперед вимірює рулеткою відстань між своєю трибуною і трибуною Трампа, який заразився коронавірусом. За сценарієм, під час скетч-дебатів ведучий Кріс Уоллес представляє опонентів, а потім ставить перше питання Трампу, який заявив, що замість двох хвилин буде говорити десять. Після цього Уоллес передає слово Джо Байдену, але той не може нічого сказати на цю тему через те, що Трамп його весь час перебиває. У підсумку, виступ акторів продовжує збирати мільйони переглядів, а користувачі хвалять "Трампа" і "Байдена" за бездоганну гру.

Нагадаємо, лікар Білого дому Шон Конлі заявив, що стан Трампа поліпшується



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини