Головна Новини Суспільство Приколи Італійський Форест Ґамп: чоловік пройшов 450 кілометрів, щоб заспокоїтися після сварки з дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійський Форест Ґамп: чоловік пройшов 450 кілометрів, щоб заспокоїтися після сварки з дружиною

Мандрівника зупинили через тиждень за порушення комендантської години

4 грудня 2020, 16:15
Поділіться публікацією:

Інколи найрідніші люди доводять до бісиків та змушують робити шалені вчинки. Так сталося і з мешканцем італійського містечка Комо. Він посперечався з дружиною і вирішив пройтися, аби трохи заспокоїти нерви. Чоловік так і не повернувся додому, отож жінка затривожилася та подала заяву про зникнення.

Італійський Форест Ґамп: чоловік пройшов 450 кілометрів, щоб заспокоїтися після сварки з дружиною

Італієць пройшов 450 кілометрів, щоб охолонути після сімейної сварки. Фото: nastroy.net

Через тиждень італієць віднайшовся. З ним все було добре. 48-річного італійця  затримали у приморському містечку Фано за 450 кілометрів від дому за порушення комендантської години. 

Чоловік розповів, що не усвідомлював пройдену відстань. Він був на емоціях від пережитої сварки, тож просто йшов без зупинки. 

Весь цей час він промандрував пішки. Харчувався чоловік тільки їстівними пожертвами від перехожих.

Втікача одразу ж відвезли до готелю, нагодували, надали притулок та повідомили дружину, що її чоловік знайшовся. Наступного ж дня жінка відправилася в Фано, щоб забрати чоловіка, оплатити готель, в якому він перебував, та сплатити штраф за порушення карантину у розмірі чотириста євро.

За такий випадок втікача вже встигли назвати "італійським Форестом Ґампом". Він уже встиг стати героєм обговорень в соціальних мережах.

Нагадаємо, що Італія закупить інноваційні поїзди з живленням від паливних елементів для пасажирських перевезень. Водневі двигуни в нових поїздах не виробляють викидів під час роботи, а це означає, що вони роблять менший вплив на якість повітря, ніж їх дизельні аналоги.

Також сайт “Коментарі” рекомендує прочитати думку психолога Дмитра Сінари про залежність від смартфонів. Експерт ділиться перевіреним способом, який допоможе вам відірватися від телефона.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини