Головна Новини Суспільство Приколи Ілон Маск кумедно "підколов" гендиректора Apple Тіма Кука (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск кумедно "підколов" гендиректора Apple Тіма Кука (ФОТО)

Маск запросив людей подивитися на серветку від Apple

23 жовтня 2021, 12:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий підприємець Ілон Маск "підколов" генерального директора американської компанії Apple Тіма Кука. Про це повідомляє видання IXBT.

Ілон Маск кумедно "підколов" гендиректора Apple Тіма Кука (ФОТО)

Ілон Маск. Фото: thesoftwarereport.com

Після недавнього анонсу  нових MacBook Pro від Apple, на сайті компанії став доступний для покупки новий аксесуар. Ним є тканинна серветка для очищення дисплеїв.

Хоча новинка є безумовно корисною, багатьох людей у мережі здивувала вартість, а саме 20 доларів США. Очевидно, що новий продукт Apple не залишив байдужим навіть найбагатшу людину на планеті.

Мільярдер під вчорашнім постом Тіма Кука в соціальній мережі Twitter, який повідомив про відкриття нового фірмового магазину компанії в Стамбулі, залишив коментар: "Приходьте подивитися на серветку Apple".

Ілон Маск кумедно ”підколов” гендиректора Apple Тіма Кука (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що американська компанія SpaceX заснована відомим мільярдером Ілона Маском провела випробування свого двигуна Raptor. Він встановлений на пілотований космічний корабель, який буде доставляти людей на червону планету або єдиний природний супутник Землі. Компанія спочатку провела вогняні випробування вакуумного двигуна, а через годину запустила атмосферні.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що пост Ілона Маска в соціальній мережі спровокував небувалий ріст однієї з криптовалют. На своїй сторінці в Twitter підприємець показав нового вихованця, цуценя породи Сіба-іну. Після публікації вартість коіна Shiba Floki показала сильне зростання. Цифрова валюта всього за кілька годин стала дорожчою на більш ніж тисячу відсотків. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини