Головна Новини Суспільство Приколи Єрмака «підвищили» до віце-президента через привітання Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмака «підвищили» до віце-президента через привітання Байдена

Сам Єрмак таке «підвищення» поки ніяк не прокоментував

8 листопада 2020, 14:15 comments1515
Поділіться публікацією:

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак привітав 77-річного Джо Байдена з перемогою на президентських виборах в США. Видання "Дзеркало тижня" за це "підвищило" його до віце-президента.

Єрмака «підвищили» до віце-президента через привітання Байдена

Андрій Єрмак | фото: РБК-Украина

Андрій Єрмак на своїй сторінці в Facebook написав, що не дивлячись на те, що Україну і США розділяє океан, їх об'єднують спільні цінності та прагнення до демократії й свободи. Він привітав Байдена з перемогою і написав, що буде радий бачити його в столиці України.

Втім, видання натякнуло на те, що попри дипломатичну освіту, глава Офісу президента не усвідомлює, що глав держав з обиранням вітають глави держав, а не керівники їх патронатних служб, оскільки це не по чину.

Єрмака «підвищили» до віце-президента через привітання Байдена - фото 2

Користувачі соцмережі бурхливо відреагували на таке "підвищення" Єрмака: "Треба кликати захисників інституців, тому що тут здається намалювалась ще одна", "Це нормальний журналістський стьоб у звичайній демократичній країні. Звикайте ", — прокоментували користувачі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джо Байден після інавгурації планує скасувати ряд указів, підписаних Трампом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини