Головна Новини Суспільство Приколи «Чому ти так одягнений»: в Twitter з'явився веселий мем про сімейні застілля
commentss НОВИНИ Всі новини

«Чому ти так одягнений»: в Twitter з'явився веселий мем про сімейні застілля

Цей мем присвячений дивним гостям на сімейних гуляннях

30 грудня 2020, 17:50
Поділіться публікацією:

Хоча 2020 рік і був непростим, проводжати його варто з легкою душею і веселим настроєм, а якщо позитиву вам не вистачає, просто загляньте в Twitter. У соціальній мережі набирає обертів новий мем, присвячений дивним гостям домашніх гулянь.

«Чому ти так одягнений»: в Twitter з'явився веселий мем про сімейні застілля

мем про сімейні застілля / Фото: Depositphotos

Перед католицьким Різдвом користувачі Twitter почали активно ділитися картинками на тему Why Are You Dressed Like That? ( "Чому ти так одягнений?"), жартуючи над цікавими персонажами сімейних зборів. Суть в тому, щоб зробити колаж з двох фото: на першому зображена сім'я з вищезазначеним питанням, а на другому — дивний гість, не розуміє подиву оточуючих.

Флешмоб ймовірно запустила користувачці @nternetgirl, яка 15 грудня поділилася картинкою із зображенням дівчини з фільму жахів. Цей пост зібрав 37 000 ретвітів і 266000 лайків.

Нагадаємо, виконавець головної ролі в культовому фільмі "Один вдома" Маколей Калкін якнайкраще відобразив весь 2020 рік. Папарацці сфотографували актора, коли той прогулювався зі своєю кішкою. І цей знімок просто "підірвав" мережу і надихнув користувачів на нові жарти.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нове взуття італійського будинку високої моди Bottega Veneta стало мемом в соціальній мережі Instagram. Туфлі жовтого кольору дійсно мають незвичайний дизайн: верхня частина виробу виконана в техніці макраме. В одному з постів, присвяченому модних речей, з'явилася картинка, на якій мюлі Bottega Veneta порівняли з локшиною швидкого приготування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини