Головна Новини Суспільство Приколи Чоловік прокопав тунель від свого будинку в спальню коханки
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік прокопав тунель від свого будинку в спальню коханки

Закохані зустрічалися вночі, таємно від усіх

31 грудня 2020, 07:30 comments1086
Поділіться публікацією:

На що тільки не підеш заради екстриму та почуттів! Інколи через кохання вдаються до зовсім шалених вчинків. Так вчинив і мексиканець, який хотів таємно зустрітися з коханкою. Таку інформацію надало інтернет-видання Daily Mail.

Чоловік прокопав тунель від свого будинку в спальню коханки

Чоловік потрапляв до коханки через підземний хід

Муляр за професією, чоловік проклав підземний хід від своєї домівки до житла жінки, яку кохав. Таким чином чоловік та дівчина інколи таємно зустрічалися.

Будівельник Альберто не пошкодував свого часу та сил, аби вирити цей підземний хід до коханки Памели, що проживає в муніципалітеті Вілья-дель-Прадо.

Таємні зустрічі проходили вночі, тоді, коли офіційна жінка Альберто спала. Тоді ж  чоловік Памели йшов на роботу (він працював нічним охоронцем).

Згодом зрада була розкрита. Чоловік Памели прийшов раніше звичайного часу та побачив коханців. Розлючений чоловік почав шукати Альберто. Він таки побачив коханця під диваном, де знаходився прохід в тунель.

Джордж вирішив спуститися і пройтися тунелем. Пройшовши таємний хід, він дістався до будинку Альберто.

Коханець благав, аби чоловік Памели не розповідав про зраду його дружині. Джордж відмовився покривати муляра. В результаті двоє чоловіків побилися. Патрульні, які приїхали на виклик, їх ледве зупинили.

Нагадуємо, що дружина Віктора Павлика розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за поточний рік. Виявляється, що 2020-й показав, що жінка любить свого чоловіка не за звання або кількість грошей.

Також сайт "Коментарі" розповідає, чому 19-річна американська зірка Біллі Айліш втратила 100 тисяч підписників у соціальній мережі Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини