Головна Новини Суспільство права людини Журналістка Бігус спростувала своє «розслідування» проти Семочка: в Раді пропонують їй повернути отриману нагороду
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналістка Бігус спростувала своє «розслідування» проти Семочка: в Раді пропонують їй повернути отриману нагороду

Деякі нардепи обурені тим, що спростування недостовірної інформації з’явилося в ефірі посеред ночі замість прайм-тайму

16 квітня 2021, 14:34
Поділіться публікацією:








За інформацією народного депутата від "Слуги народу" Максима Бужанського, суд визнав сюжет журналістки проекту bigus.info Лесі Іванової для програми "Наші гроші" наклепом. Свою позицію щодо цієї ситуації політик детально розписав в соцмережах.

Журналістка Бігус спростувала своє «розслідування» проти Семочка: в Раді пропонують їй повернути отриману нагороду

Нардеп Бужанський висловився щодо журналістів Бігус.інфо. Фото із відкритих джерел

"Дуже цікава історія сталася днями з Бігусом і його бравим колективом мисливців за сенсаціями. Не виключено, що багато хто з вас пам'ятає, як кілька років тому Бігус викрив у всіх смертних гріхах Семочка, заступника голови зовнішньої розвідки.
Зізнаємося чесно, питання для всіх нас було швидше в нашому ставленні до Порошенка, тим скандал і запам'ятався.
Однак, виявилося, що це ще не все, і Семочко пішов до суду, вимагати спростування ", — написав депутат у своєму Telegram-каналі.

Також Бужанський вважає, що з фактами у Бігуса виявилося дещо гірше, ніж з оцінками, якщо "довелося спростовувати все раніше озвучене".

"І про російські паспорти членів сім'ї Семочка, і про поїздки до Криму після анексії, і про незаконне збагачення, і про майно на мільйони, коротше, брехнею виявилося все.
Ну ок, з ким не буває, і о третій годині ночі, досягнувши абсолютної стратегічної раптовості, журналістка Леся Іванова в ефірі 24 каналу виконала рішення суду, і все, раніше сказане в своєму сюжеті, спростувала.
3 ночі — прайм тайм для 24 каналу, якщо хто не знав", — написав політик.

У своєму Telegram-каналі Максим Бужанський також нагадав, що в 2019 році саме за цю історію про Семочка Леся Іванова отримала престижну журналістську премію конкурсу "Честь професії" в номінації "Найкраща подача резонансного матеріалу".

"У зв'язку з чим, у мене, як у скромного обивателя, два питання. Як ви вважаєте, дівчина сама повинна повернути премію "Честь професії", або організатори конкурсу повинні ввічливо попросити більше цю нагороду нагородою не вважати?
І чи не вбачаєте ви тут деяку схожість з Павлом Казаріним, який роками вчив усіх патріотизму, а потім виявилося, що відразу після анексії побіг російські паспорти отримувати?
Ось є що то загальне в цих журналістських драмах, прям відчуваю", — зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше журналісти "Апострофа" повідомляли, що апеляційний суд м.Київ іще 26 березня зобов'язав журналістів bigus.info спростувати звинувачення поширені на адресу Семочка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини