Головна Новини Суспільство права людини У Новій Зеландії зафіксовано рекордну кількість захворювань COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

У Новій Зеландії зафіксовано рекордну кількість захворювань COVID-19

Рекорд заражень нагадує людям про важливість вакцинації

7 листопада 2021, 19:59
Поділіться публікацією:

У суботу у Новій Зеландії зареєстрували 206 нових випадків зараження COVID-19. Це вперше з початку пандемії, коли цифра перевищила позначку дві сотні. Про це повідомляє агентство Reuters. Найбільше густонаселене місто Окленд, в якому зареєстровано 200 нових випадків захворювання, майже три місяці живе в умовах карантину. Раніше у місті зафіксували спалах штаму Delta. Проте очікується, що обмеження буде ослаблено у понеділок, 8 листопада.

У Новій Зеландії зафіксовано рекордну кількість захворювань COVID-19

Коронавірус (фото з відкритих джерел)

Прем'єр Джасінда Ардерн сказала, що хоче, щоб жителі Окленду могли подорожувати.


"Ми не триматимемо мешканців Окленду в ізоляції — ми просто не можемо цього зробити", — заявила Ардерн на прес-конференції на національних зборах своєї Лейбористської партії.


Рекорд заражень нагадує людям про важливість вакцинації як засіб захисту номер один від вірусу, йдеться в заяві міністерства охорони здоров'я. Також у відомстві додали, що станом на п'ятницю 78% новозеландців віком від 12 років і старших повністю вакциновані, а 89% отримали першу дозу.


Нагадаємо, в нашій країні випробовуватимуть у тестовому режимі таблетки від коронавірусної хвороби – Pfizer та Merck. Про це повідомляє МОЗ. За оприлюдненою інформацією, нові ліки від ковіда "Ритонавір" виробництва Pfizer, які виробник випускає в таблетках, випробовуватимуть на тих добровольцях, які мали контакти з інфікованими. Інші таблетки MK4482-013 виробництва Merck тестуватимуться у міському студентському медичному закладі Харківської міської ради. Вони будуть рекомендовані для громадян, які проживають із хворими на коронавірус.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини