Головна Новини Суспільство права людини У Microsoft представили робоче місце майбутнього
commentss НОВИНИ Всі новини

У Microsoft представили робоче місце майбутнього

Головним дизайнером проєкту став Антон Ендрюс

9 грудня 2021, 02:35
Поділіться публікацією:

Команда розробників Microsoft Office Envisioning Team презентувала проєкт гібридного робочого місця Flowspace Pod. Дивіться, як виглядає зручне місце для спокійної та продуктивної роботи. Як пише MSPoweruser, модуль призначений для роботи працівників, яким необхідно зосередитись. За задумом авторів, капсула Flowspace Pod створює комфорт і атмосферу усамітнення.

У Microsoft представили робоче місце майбутнього

Робота (фото з відкритих джерел)

У ній є маленький стіл, зручне крісло, великий екран, положення якого змінюється, та динаміки для відеодзвінків. Стеля, задня стінка та висувні бічні панелі у поєднанні з приємним підсвічуванням створюють відчуття безпечного особистого простору. Головним дизайнером проєкту став Антон Ендрюс. Поки невідомо, як концепт втілюватимуться у життя, але він уже виграв нагороду Red Dot за найкращий дизайн.

Нагадаємо, в ОАЕ державні установи перейдуть на новий графік роботи. Вихідні у працівників цих установ починаються у п'ятницю після обіду та завершуватимуться у понеділок. Про це повідомляє Aljazeera. По-новому працюватимуть в арабській країні з 1 січня 2022 року. Нині у країні державні службовці працюють із неділі до п'ятниці. Вихідні у них – п'ятниця та субота. Такі зміни у графіку роботи мають сприяти підвищенню конкурентоспроможності ОАЕ у секторах економіки та бізнесу.

До того ж розширені вихідні сприятимуть покращенню балансу між роботою та особистим життям та підвищать рівень соціального добробуту. У працівників має зрости продуктивність, що позитивно впливатиме на розвиток бізнесу. Також повідомляється, що державні службовці зможуть обирати гнучкий графік роботи у п'ятницю чи навіть у цей день працювати з дому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини