Головна Новини Суспільство права людини У Києві сьогодні перекривають вулиці: де будуть обмеження руху транспорту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві сьогодні перекривають вулиці: де будуть обмеження руху транспорту

Сьогодні у столиці триватимуть обмеження руху на деяких вулицях

12 вересня 2024, 09:20
Поділіться публікацією:

У четвер у столиці продовжуються заходи за участю іноземних делегацій, у зв'язку з чим будуть впроваджувати певні обмеження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Управління державної охорони України.

У Києві сьогодні перекривають вулиці: де будуть обмеження руху транспорту

“12 вересня у зв’язку з проведенням охоронних заходів за участю іноземних делегацій у Києві діятимуть тимчасові обмеження дорожнього руху, які будуть запроваджені в центральній частині міста. Просимо врахувати зазначену інформацію під час переміщення містом”, — звернулися до містян в Управлінні. 

Заборонити можуть не тільки рух транспорту, а й пішоходів, таким чином взагалі перекрити вулицю. 

“Військовослужбовці Управління державної охорони України спільно з відповідними підрозділами Національної поліції мають право тимчасово обмежувати або забороняти рух транспортних засобів та пішоходів на вулицях і дорогах під час проїзду автомобільним транспортом глав іноземних держав, урядів, парламентів, керівників міжнародних міжурядових організацій та іноземних делегацій, які перебувають в Україні з офіційним візитом”, — нагадали свої повноваження в Управлінні.

Також військовослужбовці можуть не допускати громадян на окремі ділянки місцевості та об’єкти, вимагати від них залишатися на певних місцях або залишити їх.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у середу Київ зупинився у заторах. В Управлінні держохорони попередили, що обмеження вводять у зв’язку з проведенням Саміту Кримської платформи. Перекривали дороги у центральній частині міста, а також у Печерському, Голосіївському та Шевченківському районах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини