Головна Новини Суспільство права людини Три ознаки того, що вас просто використовують у стосунках
commentss НОВИНИ Всі новини

Три ознаки того, що вас просто використовують у стосунках

Якщо ви помічаєте наступні ознаки у відносинах, це привід серйозно замислитись

30 листопада 2021, 03:00
Поділіться публікацією:

Здорові стосунки – це баланс між "брати" та "давати". На жаль, його дотримуються не всі. Під час зрозуміти, що вас використовують, значить уберегти себе від зайвих переживань та заощадити час. Якщо ви помічаєте такі ознаки у відносинах, це привід серйозно замислитись. Про це пише insider.

Три ознаки того, що вас просто використовують у стосунках

Відносини (фото з відкритих джерел)

Ви завжди розраховуєтеся

Деякі партнери у відносинах, бо їм це вигідно, зокрема у фінансовому плані. І це стосується не лише дівчат, а й хлопців. Якщо ви постійно платите за все, це може бути однією з ознак, що використовуються. Експерти пропонують влаштувати перевірку. Під час походу в кафе скажіть, що ви не можете сплатити рахунок та подивіться на реакцію свого партнера.

Ви почуваєтеся нікчемним

Якщо ви почуваєтеся щасливими, це знак, що у відносинах все гаразд. З коханою людиною має бути краще, ніж без неї. А от якщо вам здається, що ви нічого не вмієте або відчуваєте неприємний тягар у животі без видимих причин, проаналізуйте свої стосунки ще раз.

Ви не спілкуєтесь про ваші інтереси

Партнер із захопленням розповідає про свої захоплення, але, як тільки мова заходить про ваші хобі, швидко з'ясовується, що йому час йти працювати/тренуватися/зайнятися своїми справами? Це ще один тривожний дзвінок. У здорових відносинах інтереси кожного мають велике значення. І не важливо, у чому вони полягають.

Нагадаємо, багатьом людям досить важко прийняти той факт, що відносини не склалися і настав час рухатися далі. Деякі намагаються все повернути та виправити помилки, але психолог Джеймс Пріс назвав один сигнал, який точно підкаже, що ці стосунки не для вас. Експерт, що спеціалізується на сімейних відносинах, стверджує, що точно знає, коли стосунки настав час закінчувати. "Якщо ви постійно ловите себе на думці, яким би могло бути побачення з тією чи іншою людиною, значить, ваші нинішні стосунки вже закінчилися", — стверджує він.

Так, багато хто з нас іноді мріє про роман або побачення зі знаменитістю, але якщо ви постійно фантазуєте про інших чоловіків або жінок, то варто запитати себе, чому ви це робите. І, швидше за все, чесна відповідь буде в тому, що ваші власні стосунки не дають вам чогось по-справжньому важливого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини