Рубрики
МЕНЮ
Кречмаровская Наталия
Питання забезпечення якісного харчування військових обговорюють уже не перший рік. І час від часу виникають скандали з харчуванням — повідомляли про неякісні консерви тощо.
Ілюстративне фото
У Чернігівському обласному ТЦК та СП розповіли, як організовано харчування захисників у польових та стаціонарних умовах.
Зазначається, що у стаціонарних умовах військові отримують три- або чотириразове харчування залежно від категорії та характеру служби. Меню складається з урахуванням побажань особового складу та включає щонайменше два варіанти перших страв, гарнірів, м'ясних та рибних страв.
Також зазначається, що каталог продуктів налічує 360 позицій. Закупівлі здійснює Державний оператор тилу за заявками Командування Сил логістики ЗСУ.
Нагадаємо, що у Міністерстві оборони України, як писав портал “Коментарі”, прокоментували результати опитування військових ЗСУ щодо рівня задоволеності сухпайками, зокрема добовими польовими наборами продуктів №15. Йдеться про звичайні набори та посилені з підігрівом.
Новини