Головна Новини Суспільство права людини Сотні жінок, що випорожнюються таємно зняли на відео: в Іспанії протести
commentss НОВИНИ Всі новини

Сотні жінок, що випорожнюються таємно зняли на відео: в Іспанії протести

Понад 100 жінок, включаючи неповнолітніх, були таємно зняті на відео, коли мочаться на фестивалі A Maruxaina

1 жовтня 2021, 19:00 comments1282
Поділіться публікацією:

Іспанський суд відхилив справу, в якій кілька жінок були таємно зняті на відео, коли вони мочилися публічно, а відео згодом були завантажені на порносайти. Про це повідомляє The Independent.

Сотні жінок, що випорожнюються таємно зняли на відео: в Іспанії протести

Протест, фото з відкритих джерел

Жінки вийшли на протест після того, як іспанський суддя відхилив знакову справу про таємне сечовипускання жінок, знятому на відео. Стратегічно розміщені приховані камери зафіксували не менше 100 жінок, в тому числі неповнолітніх, мочівшіхся в провулку через відсутність умов на фестивалі A Maruxaina в північно-західному місті Черво в 2019 році.

Первісне рішення суду спровокувало масові протести в іспанському місті Луго. Постраждалі та правозахисники подали апеляцію на наказ про припинення розгляду. Міністр з питань рівноправності Іспанії Ірен Монтеро підкреслила, що подібні дії можна прирівняти до сексуального насильства.

"Жінка на вулиці або в громадському місці як і раніше має право на недоторканність приватного життя", — підкреслила вона.

Нагадаємо, жінки Кабула наважилася на першу акцію протесту проти "Талібану". Мешканки Кабула вперше за кілька днів уряду талібів провели акцію протесту за свої права з моменту захоплення міста силами "Талібану".

За свідченнями очевидців, акцію організували жінки в районі Вазір Акбар Хан, де знаходяться більшість державних установ — Президентський палац, німецько-афганська школа Амані, яку не один раз відвідувала Ангела Меркель і де тільки недавно дозволили навчання дівчаток.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", "Талібан" назвав причину, навіщо планують знищити весь асфальт в Афганістані. "Талібан" оголосив, що планує знищити весь асфальт в країні, оскільки про нього немає згадок в Корані



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини