Головна Новини Суспільство права людини РФ змушує українок сумніватися: яке рішення ухвалюють жінки під впливом
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ змушує українок сумніватися: яке рішення ухвалюють жінки під впливом

В Україні значно зросла кількість розлучень: у чому причина сумної статистики

сьогодні, 14:59
Поділіться публікацією:

Українцям навіюють наративи про розлучення проросійські блогери, які нібито є експертами з психології. Загалом за останній рік кількість розлучень в Україні збільшилась на 35%. Про це розповіла психологиня Віра Романова в етері "Київ24" повідомляє портал “Коментарі”.

РФ змушує українок сумніватися: яке рішення ухвалюють жінки під впливом

Фото портал "Коментарі"

За її словами, причина, через яку українки, які перебувають зараз за кордоном, розлучаються зі своїми чоловіками, це дія російської ІПСО. Експертка наголосила, що навіюють подібні наративи проросійські блогери, які нібито є експертами з психології.

Мережу інтернет заполонили відео на кшталт — “10 причин, що він тебе перестав кохати”, “5 причин, що вам вже треба розлучитися”, “7 причин, що він тебе аб’юзить” і так далі. “Тобто оце все, воно викривлене, воно не є експертною думкою”, — зазначила вона.

Психологиня зазначила, що така інформація є ІПСО і керує цим голова психологічних асоціацій, а заразом і донька російського міністра оборони Юлія Шойгу.

“Власне кажучи, оцей весь контент, який ми споживаємо, він підштовхує та змушує сумніватися наших жінок в тому, що їхню сім’ю можна зберегти. І чи варто взагалі повертатись назад в Україну”, — зазначає Віра Романова.

Психологиня зауважила, що українські чоловіки вимушено були розділені з їхніми дружинами і ці “факти” ніяк не пов’язані з реальністю.

Про збільшення кількості розлучень раніше повідомляли в Мін'юсті — за перші шість місяців 2024 року зареєстровано понад 15,5 тис. розлучень. Це у 1,5 раза більше, ніж за такий же період у 2023 році.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв про переваги та недоліки цивільного шлюбу




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини