Головна Новини Суспільство права людини Прогноз погоди: коли Україну наздожене похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: коли Україну наздожене похолодання

Насолоджуватися теплом і жовтневим сонечком українцям лишилось недовго

23 жовтня 2020, 06:19
Поділіться публікацією:

Бабине літо готується остаточно розпрощатися з українцями. Наостанок воно порадує сонячною погодою, а місцями повітря прогріється до +21. Такий прогноз погоди на сьогодні, 23 жовтня, зробили синоптики Укргідрометцентру.

Прогноз погоди: коли Україну наздожене похолодання

Прогноз погоди в Україні. Фото: family.by

Найтеплішою п'ятниця буде на Півдні України. Тут погода — далеко не жовтнева. Стовпчики термометрів піднімуться вдень до +21. Небо буде майже безхмарним, а ні про які опади не може бути й мови.

Лише на пару градусів прохолодніше сьогодні в західних регіонах. Синоптики обіцяють до +18. І лише Закарпатська область відчує перші дзвіночки майбутнього похолодання. Там повітря прогріється максимально до +15. Також без опадів.

До +19 синоптики обіцяють 23 жовтня в Центрі України. А ось на Сході та Півночі термометри вдень покажуть  лише +17. Натомість весь день буде світити сонечко, а парасольки сміливо можна залишати вдома. Нічні температури також трохи піднялися вгору.

Прогноз погоди: коли Україну наздожене похолодання - фото 2

Ось тільки радіти теплу українцям залишилося не так вже й довго. Вже завтра, 24 жовтня, з Заходу Україну накриє холодне повітря. Воно принесе з собою дощі. Тепло на день-два може затриматися тільки на Півдні та Сході країни.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, коли чекати снігу в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини