Головна Новини Суспільство права людини Прес-секретаря братів Суркісів пропонують номінувати на антипремію «Будяк року»
commentss НОВИНИ Всі новини

Прес-секретаря братів Суркісів пропонують номінувати на антипремію «Будяк року»

Політолог заявив, що Сергій Васильєв дезінформує українців про діяльність братів Суркісів

3 вересня 2020, 21:07
Поділіться публікацією:

Прессекретаря Ігоря і Григорія Суркісів Сергія Васильєва запропонували номінувати на антипремію "Будяк року". Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Олексій Рожнов. 

Прес-секретаря братів Суркісів пропонують номінувати на антипремію «Будяк року»

Політолог заявив, що така думка виникла після того, як він побачив у багатьох українських ЗМІ публікації Васильєва, в яких він хвалить братів Суркісів.

Олексій Рожнов, заявляє, що Сергій Васильєв порушує права українців, висвітлюючи діяльність братів Суркісів у позитивному світлі. За словами політолога, саме в публікаціях про своїх роботодавців Васильєв подає викривлену інформацію і порушує право українських громадян на правду.

"Мені здається, що Васильєв якраз порушує право українських громадян на правду. Більш того, з урахуванням активних судових спорів (про які він пише) між офшорами Суркісів і державним "ПриватБанком", він чинить публічний тиск на суддів", — заявляє політолог.

Політолог нагадав, що Українська Гельсінська спілка з прав людини заснувала антипремію "Будяк року" ще у 2006 році. І щороку вручає її тим, хто грубо порушує права людини.

Відзначимо, що в день публікації статей на адресу братів Суркісів на сторінках порядку десятка ЗМІ, Печерський суд виніс рішення на користь їх офшорних компаній, ухваливши стягнути з Державного бюджету України близько 350 млн дол. На це рішення вже відреагували в Кабміні, ОП і Нацбанку і збираються його оскаржити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини