Головна Новини Суспільство права людини Правоохоронці "вибивають" з ветерана АТО Маймана свідчення проти голови виконкому партії «УДАР» Палатного - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Правоохоронці "вибивають" з ветерана АТО Маймана свідчення проти голови виконкому партії «УДАР» Палатного - ЗМІ

Майман стверджує, що буде відстоювати свої права у суді, коли повернеться в Україну

25 травня 2021, 19:36
Поділіться публікацією:

Ветеран АТО Михайло Майман, у якого сталася сутичка з нардепом від ОПЗЖ Іллею Ківою в одному зі столичних ресторанів, розповів, що йому довелося покинути Україну.

Правоохоронці "вибивають" з ветерана АТО Маймана свідчення проти голови виконкому партії «УДАР» Палатного - ЗМІ

Ветеран АТО Михайло Майман. Фото з відкритих джерел

Як повідомляється в матеріалі "Укрновин", справа, нібито, у тому, що правоохоронці чинять тиск на Маймана заради отримання свідчень проти мера Києва Віталія Кличка.

Також Михайло Майман зазначив, що представники правопорядку хотіли б почути від нього якісь викриття про голову виконкому партії "УДАР" Артура Палатного.

"Я прокинувся вранці від того, що вдома у мене — обшуки. Співробітники СБУ нічого не знайшли і запропонували дати свідчення, написані ними на Палатного. Якщо я не погоджуся на їхні умови, обіцяють вручити підозру про нанесення легких тілесних ушкоджень Іллі Ківі", - зізнався Майман.

Ветеран Антитерористичної операції розповів, що побоюється за себе і членів сім'ї, але все одно не збирається давати свідчень проти друзів і знайомих. Майман каже, що планує повернутися в Україну, щоб відстоювати свої права у суді.

Якщо ж на нього продовжать тиснути, активіст каже, що відправиться до Європарламенту, де буде свідчити щодо свавілля, яке коїться у правоохоронній системі України.

Раніше "Фокус" повідомляв, що в січні 2020 року у столичному ресторані нардеп від ОПЗЖ Ілля Ківа побився з ветераном АТО Михайлом Майманом.

Трохи пізніше стало відомо, що Держбюро розслідувань вручило Ківі підозру про нанесення тілесних ушкоджень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини