Головна Новини Суспільство права людини Playboy підтримав жінок, які звинуватили його засновника Х'ю Хефнера у насильстві
commentss НОВИНИ Всі новини

Playboy підтримав жінок, які звинуватили його засновника Х'ю Хефнера у насильстві

10-серійний документальний фільм присвячений імперії Playboy

28 січня 2022, 03:15
Поділіться публікацією:

У новому документальному фільмі колишні "дівчата Playboy" та співробітники журналу розповідають про психологічне насильство, примус до сексу та вживання наркотиків, які практикував його засновник.

Playboy підтримав жінок, які звинуватили його засновника Х'ю Хефнера у насильстві

Playboy - фото з відкритих джерел

"Сьогоднішній Playboy — це не Playboy Х'ю Хефнера", — відповідає нове керівництво Керівники PLBY Group — медіакомпанії, яка управляє журналом Playboy та пов'язаними з ним активами, — заявили, що "рішуче підтримують" жінок, які виступили зі звинуваченнями на адресу засновника журналу Х'ю Хефнер . Про це йдеться в їхньому відкритому листі, який був опублікований на платформі Medium у зв'язку з виходом серіалу Secrets of Playboy на каналі A&E.


10-серійний документальний фільм присвячений імперії Playboy. Серед тих, хто дав для нього інтерв'ю, люди з найближчого оточення Х'ю Хефнера (наприклад, його охоронець і камердинер), а також дівчата, що знімалися для журналу, мешкали в особняку Playboy і брали участь у вечірках, які там влаштовувалися.


Наприклад, Холлі Медісон, яка переїхала в особняк Playboy у віці 21 року і кілька років зустрічалася з Хефнером, описала їх союз як цикл насильства, що повторюється, і зізналася, що довгий час боялася піти, тому що їй "промили мізки". Навіть після того, як їй вдалося розірвати стосунки з Хефнером, вона страждала від алкогольної залежності і хотіла накласти на себе руки.


Сондра Теодор, колишня модель та актриса, яка також зустрічалася з Хефнером, розповіла, що в особняку регулярно влаштовувалися оргії, на яких дівчат примушували до сексу з допомогою наркотиків. За її словами, у будинку було так багато кокаїну, що собаки злизували його з підлоги. "Я спостерігала, як з'являлися дівчина за дівчиною, зі свіжими обличчями, чарівні, і їхня краса просто змивалася. Ми були для нього ніким. Він десятиліттями висмоктував життя з усіх цих молодих дівчат", — згадує вона.


Колишній помічник Хефнера зізнався, що той мав запас седативних засобів, які він називав "розсувниками ніг".


У серіалі також розповідається про кілька трагічних подій, що відбулися в роки розквіту Playboy, — смерті дівчини Playboy Едрієн Поллак від передозування в 1973 році, самогубстві помічниці Хефнера Боббі Арнштейн в 1975 році і загибелі дівчини. .


З цього приводу у листі PLBY Group йдеться: "Ми віримо жінкам та їхнім історіям, і ми рішуче підтримуємо людей, які поділилися своїм досвідом. Як бренд, в основі якого лежить секс-позитив, ми вважаємо, що безпека і відповідальність мають першорядне значення і що-небудь непростіше".


Нагадаємо, 27-річна модель Playboy Елізабет Марі Шевальє поскаржилася на те, що не може завести романтичних стосунків, оскільки чоловіків відштовхує її привабливу зовнішність.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини