Головна Новини Суспільство права людини Після побиття жінки в потязі Маріуполь-Киів, українки запустили флешмоб проти насильства
commentss НОВИНИ Всі новини

Після побиття жінки в потязі Маріуполь-Киів, українки запустили флешмоб проти насильства

У соціальних мережах жінки закликають розповідати про те, як самі були схильні до насильства під час проїзду в купе і вимагають повернути поліцейське супровід в вагони нічних маршрутів

2 серпня 2020, 21:29 comments1260
Поділіться публікацією:

Більше не можна мовчати. Таку назву отримав новий флешмоб, запущений українськими жінками після розголосу скандального події, коли журналістка Анастасія Лугова піддалася фізичному насильству під час поїздки в поїзді із Запоріжжя до Києва. Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Жінки консолідувалися після цієї історії, закликаючи не приховувати, що випадки, коли напідпитку супутники використовують спільну поїздку в купе для отримання сексуальних утіх, відбуваються в Україні регулярно, адже проти цього практично немає ніякого захисту.

Після побиття жінки в потязі Маріуполь-Киів, українки запустили флешмоб проти насильства

Флешмобом зі своїми спогадами про страшні поїздках в закритих вагонах-купе українки сподіваються повернути в них поліцейське супровід, яке було скасовано в 2013 році через низький попит на роботу правоохоронців: три випадки в рік.

Проте відсутність захисту і превентивних засобів робить пасажирів нічних маршрутів незахищеними перед нездоровим інтересом супутників.

"Одного разу я їхала з трьома незнайомцями в купе, і вони пили пиво на нижніх полицях. Прокинулася я від того, що один з них нахабно мацав мої груди, я відразу ж вдарила його по обличчю. На щастя, він не став проявляти агресію і цим все і закінчилося", — вказує одна з учасниць флешмобу.

"Серед ночі я прокинулася від того, що незнайомий чоловік в стані алкогольного сп'яніння гладив мої ноги і робив спроби домагання. Я зуміла прогнати його і на щастя, це закінчилося без побоїв", — продовжує інша учасниця.

Що стосується Міністерства інфраструктури, то тут також відреагували на резонансний інцидент і вважають, що найближчим часом можна буде оснастити провідників газовими балончиками або навіть електрошокерами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про жахливий випадок групового згвалтування, яке здійснили співробітники поліції прямо в райвідділі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини