Головна Новини Суспільство права людини Пенсіонерам спростять проїзд через КПВВ на Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Пенсіонерам спростять проїзд через КПВВ на Донбас

Офіс президента прислухався до рекомендацій Червоного Хреста про спрощення переміщення на Донбас слабким соціальним групам

9 липня 2020, 17:53
Поділіться публікацією:

Українське керівництво розробить ініціативу "Червоного Хреста" про створення більш простих умови щодо переміщення через КПВВ на Донбас для слабо захищених груп, в першу чергу, пенсіонерів. Про це повідомляє Офіс президента.

Пенсіонерам спростять проїзд через КПВВ на Донбас

Відповідних домовленостей сьогодні досягли під час відеоконференції заступник голови ВП Ігор Жовква, керівник місії МКЧХ в Україні Флоранс Жиллетт.

"Було домовлено опрацювати низку рекомендацій зі сторони МКЧХ щодо спрощення режиму проходження КПВВ на лінії розмежування для найбільш вразливих категорій населення, насамперед пенсіонерів", — повідомили в ОП.

Сторони також погодилися направити додаткові зусилля для забезпечення доступу МКЧХ та інших гуманітарних організацій до українців, які незаконно утримуються бойовиками на окупованому Донбасі, в Криму та Росії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти провели аналіз скандальної аудіозаписи телефонної розмови Петра Порошенка з Володимиром Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини