Головна Новини Суспільство права людини Омбудсмен занепокоєний станом громадянина України в грузинській в'язниці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Омбудсмен занепокоєний станом громадянина України в грузинській в'язниці (ФОТО)

В мережу потрапило фото з грузинської лікарні, де перебуває громадянин України Саакашвілі. Після появи фотографії омбудсмен закликав владу Грузії допустити його для перевірки здоров'я Саакашвілі.

17 грудня 2022, 19:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Омбудсмен України Дмитро Лубінець просить дозвіл влади Грузії на відвідування Міхеіла Саакашвілі у в'язниці. Омбудсмен занепокоєний станом українця після фотографій, які потрапили до мережі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посланням на сайт омбудсмена України.

Омбудсмен занепокоєний станом громадянина України в грузинській в'язниці (ФОТО)

Громадянин України Саакашвілі. Фото: з відкритих джерел

В мережу потрапило фото експрезидента Грузії Міхеіла Саакашвілі, на якому важко впізнати політичного діяча. Саакашвілі наразі перебуває у медичному центрі в столиці Грузії.

Омбудсмен України Дмитро Лубінець вимагає від керівництва Грузії дозвіл на відвідування і перевірку здоров'я Саакашвілі, щоб переконатись, що життю громадянина України нічого не загрожує.

"Критичний стан, в якому зараз перебуває український громадянин Михайло Саакашвілі, викликає тривогу й занепокоєння. Тому грузинська сторона повинна забезпечити його належною медичною допомогою та належними умовами утримання в медичному закладі. Або сприяти переведенню до європейських чи американських медичних установ", — заявив омбудсмен України.

Уповноважений омбудсмен зауважив, що Україна приділятиме максимум зусиль для захисту своїх громадян, що знаходяться за кордоном. Раніше адвокат Саакашвілі заявляв, що в тілі експрезидента Грузії знайшли отруту.

Фото, через яке з'явилась заява Дмитра Лубінця з занепокоєнням про стан Саакашвілі можна переглянути нижче:

Омбудсмен занепокоєний станом громадянина України в грузинській в'язниці (ФОТО) - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що грузин не пустив свій заклад громадського харчування відому росіянку.

Також "Коментарі" писали про місце в Туреччині, де росіянам не раді. Проти них збирають підписи на відомому сайті. Через вторгнення Росії в Україну росіяни тікають за кордон і однією з найпопулярніших країн є Туреччина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

читач

17 грудня 2022, 20:08

А станом тисяч українських громадян в російських в'язницях омбудсмен не занепокоєний? Умовами їх утримання, лікування поранених і травмованих, відношенням?

читач

17 грудня 2022, 20:03

А станом громадян України в російських тюрмах омбудсмен не занепокоєний?


Новини