Головна Новини Суспільство права людини Кулеба розповів, коли в Україні дозволять подвійне громадянство
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів, коли в Україні дозволять подвійне громадянство

У парламенті вже є законопроект про подвійне громадянство

6 вересня 2020, 21:44 comments1219
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що у Верховній Раді вже є законопроект про подвійне громадянство. Про це він сказав в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Кулеба розповів, коли в Україні дозволять подвійне громадянство

"Знаєте, я вже давно є прихильником подвійного громадянства. Є тільки один нюанс: щоб це не було громадянство країни-агресора, тобто, Росії на даний момент. Ми вже працюємо в парламенті, щоб цей законопроект якомога швидше розглянули і прийняли. Це той закон, якого потребує наша країна, він буде вигідний інтересам України. Цю норму варто ввести давно. Якщо говорити про обмеження, то вони стосуватимуться людей, які перебувають на державній службі ", — зізнався Кулеба.

Раніше "Коментарі" повідомляли про позицію України щодо отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

"Україна, як і більшість європейських країн, довіряє висновкам німецької лабораторії і місцевого уряду. Просто немає приводу їм не довіряти. Мабуть, на цьому варто поставити крапку. Що думають білоруси і їх перехоплення переговорів? Це не хочеться і коментувати. У словесній риториці Білорусь давно вже перейшла всі межі. Іноді це нагадує давньогрецькі міфи. Але на офіційну заяву Білорусі просто доводиться давати свою відповідь ", — сказав Кулеба.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини