Головна Новини Суспільство права людини Копи багато років заарештовували невинного брата-близнюка замість справжнього шахрая
commentss НОВИНИ Всі новини

Копи багато років заарештовували невинного брата-близнюка замість справжнього шахрая

Шахрай з Індії, який прикидався гуру та обманював людей, протягом дев'яти років використовував невинного брата-близнюка, щоб ховатися від поліції

16 вересня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

За даними поліції, Рам Сінгх Порте, ймовірний аферист з індійського штату Чхаттісгарх, обдурив десятки людей і вкрав багато грошей. Про це повідомляє Vice News.

Копи багато років заарештовували невинного брата-близнюка замість справжнього шахрая

Заарештовували невинного брата-близнюка, фото з відкритих джерел

Проте йому вдавалося уникнути покарання протягом дев'яти років, тому що майже кожного разу, коли поліція намагалася зловити його, замість нього вони ловили його брата-близнюка Лаксмана.

Вперше Порте потрапив у поле зору поліції у 2012 році після того, як він нібито обдурив жінку і продав їй підроблені лікувальні трави. Жінка страждала недіагностованим захворюванням, яке, за словами Порте, було викликано паранормальною активністю. Знахар пообіцяв, що він і його спільники зможуть вилікувати її.

"Він прикинувся містичним знахарем і продавав людям підроблені трави як ліки. Він буде вдавати з себе гуру і переконувати сім'ї, які страждають незрозумілими захворюваннями, що вони одержимі та потребують його допомоги, щоб вирватися на свободу", - сказав VICE World News інспектор місцевої поліції Хариш Саху.

Використовуючи цей спосіб роботи, Порте і його банда змогли привласнити понад 150 тисяч рупій (2000 доларів). Зараз поліцейські не знають, чи дійсно їм весь час попадався Лаксман або він брав участь у махінаціях брата.

Рам Сінгха вдалося затримати лише після того, як один з його родичів розповів, що Порте точно буде на фестивалі в рідному місті.

"Ми змогли нарешті зловити його та отримати покази", — розповів слідчий.

За даними поліції, Порте працював з трьома спільниками, яких впізнали тільки по іменах: Раджмал, Сауранг і Рахул. Але його співучасники у злочині були спіймані в період з 2012 по 2015 рік. Однак Порте вдалося вирватися з лап поліції, використавши як приманку свого брата-близнюка.

Поліція кілька разів здійснювала наліт на передбачуване укриття Порте, але кожного разу стикалася із Лаксманом. Зрештою, випадок помилкової ідентифікації збивав із пантелику навіть копів, оскільки спійманий ними чоловік завжди наполягав, що у них не той близнюк.

"Нам вдалося заарештувати його тільки після того, як ми отримали наводку від одного з членів його сім'ї, що він буде присутній на місцевому фестивалі, — сказав Саху. Ми зловили його на фестивалі та змогли отримати від нього зізнання після того, як його посадили в тюрму".

Зараз зловмисник чекає вироку під вартою в поліції. Тим часом його брат Лаксман був відпущений.

Як повідомляв портал "Коментарі", одного з чиновників США звинуватили в домаганнях до жінок. У відставку подав губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо. Відомо, що прокуратура повідомила йому про підозри в сексуальних домаганнях до 11 жінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини