Головна Новини Суспільство права людини Чому все погано в містах: експерт назвав головну проблему мерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому все погано в містах: експерт назвав головну проблему мерів

У мерів міст є більш важливі задачі, ніж, приміром, проблеми ЖКГ: Олег Попенко

сьогодні, 17:15
Поділіться публікацією:

У багатьох містах України повсякчас виникають проблеми, особливо загострилася ситуація під час війни. Проблеми з теплопостачанням та каналізацією — це лише частина викликів, на які мери не завжди звертають достатню увагу. У них є більш важливі задачі. Голова Спілки споживачів комунальних послуг України Олег Попенко розповів, чому у багатьох містах виникають значні проблеми, повідомляє портал “Коментарі”.

Чому все погано в містах: експерт назвав головну проблему мерів

Ілюстративне фото

“Тепер ви розумієте, чому у нас у багатьох містах все так погано? Тому що замість того, щоб займатися каналізацією та теплопостачанням, наші мери хочуть стати відомими на всю країну. Але роблять це абсолютно тупим способом”, — написав Олег Попенко.

Він зазначив, як міський голова Конотопа Артем Семеніхін знав про кількість ударних дронів, які Росія запустила на територію України в ніч на 16 жовтня. Він заявив, що в українському небі очікується 120 “шахедів”. І цю інформацію перепостила більшість Telegram-каналів. 

“Та звідки ти це знаєш, розвідник Міклован, у тебе вода в будинку йде по годинах, труби прогнили, електроенергії в будинках немає, а він — у небо піднялися 120 “шахедів”. При цьому, що жодна наша військова держструктура про це ні слова. Бісять ось такі міцні господарники”, — написав голова Спілки. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, про проблеми у Києві. Кияни показали, як на одній ділянці столичні чиновники “заробляють” гроші. Між будинками тричі на рік розривають одну й ту ж ділянку з метою нібито проведення ремонту. Детальніше про ситуацію та думку мешканців будинків читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини