Головна Новини Суспільство історія Жінка пофарбувала стіни кави та розбурхала мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка пофарбувала стіни кави та розбурхала мережу

Завдяки ароматному напою та губці вона повністю "декорувала" кімнату

7 січня 2022, 18:35
Поділіться публікацією:

Креативність справді не зайва при ремонті, але деякі ідеї вражають своєю надмірною оригінальністю. Так сталося і з жінкою, яка вирішила проміняти звичайну фарбу стін на каву. На платформі Reddit користувач з ніком Dullahen розмістив незвичайне відео з ремонтом, що стрімко піднялося в тренди. За короткий час повідомлення зібрало понад 27 тисяч балів та майже 2 тисячі коментарів, передає Радіо MAXIMUM.

Жінка пофарбувала стіни кави та розбурхала мережу

Кава (фото з відкритих джерел)

А все тому, що у ролику можна побачити, як жінка розпрощалася із фарбою для стін та замінила її кавою. Завдяки ароматному напою та губці вона повністю "декорувала" кімнату. Такий підхід виявився занадто оригінальним для користувачів, адже результат їм не дуже припав до душі. Хтось навіть порівняв "кавові" стіни із житлом, де довго жили курці.

"Так виглядали наші стіни після того, як ми зняли шпалери 1940-х років, не добре", — зазначив ще один користувач з ником elsquattro.

Також ідею назвали чудовою для того, щоб перетворити житло на будинок із фільмів жахів.

Жінка пофарбувала стіни кави та розбурхала мережу - фото 2

Нагадаємо, багато людей не представляють день без підбадьорюючої кави, але споживання напою викликає багато дискусій. Якщо хочете зробити його максимально корисним для здоров'я, додайте в нього наступні інгредієнти. Експерти з Національного центру біотехнологічної інформації з'ясували, що кориця має безліч вітамінів та антиоксидантних речовин, які захищають серце та мозок від окисних процесів. А ще кориця і кава не тільки добре поєднуються за смаком, але й стимулюючою дією.

До бадьорого напою також можна додати імбир. Він має протизапальну дію та допомагає відновитися м'язам після навантаження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини