Головна Новини Суспільство історія Як потрібно знайомитися з дівчиною: 5 поширених помилок
commentss НОВИНИ Всі новини

Як потрібно знайомитися з дівчиною: 5 поширених помилок

Наступного разу будь обережний: заміжні дівчата, втомлені від сімейного побуту, люблять флірт без наслідків

22 вересня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

Здавалося б, що складного в знайомстві з новою дівчиною. Але чому ж тоді не завжди вдається досягти успіху в цьому? Спробуємо пройтися по найпоширеніших помилках при знайомстві, які допускає більшість чоловіків. Як пише Maxim, з "допомогою" цих помилок можна точно встановити хрест на можливості завести нові відносини. Тому не варто допускати їх, якщо ти хочеш, щоб панночка не тільки заговорила з тобою, але і провела круто вечір у твоїй компанії.

Як потрібно знайомитися з дівчиною: 5 поширених помилок

Дівчина (фото з відкритих джерел)


Ви так круто провели останні пів години, обговорюючи тонкощі приготування мідій в винному соусі! Вона зі співчуттям вислухала історію про те, як хулігани надряпали на твоїй машині "Пруст живий", а ти пообіцяв влаштувати на роботу її брата, який нещодавно закінчив університет. І тут сюрприз — виявляється, що вона глибоко і серйозно заміжня. Але ніщо не віщувало: дівчина так енергійно з тобою фліртувала.


Наступного разу будь обережний: заміжні дівчата, втомлені від сімейного побуту, люблять флірт без наслідків, тобто те, що тобі взагалі ні до чого. Тому постарайся відразу, буквально через пару хвилин після знайомства, дізнатися, знаходиться дівчина в стосунках. Грань між "трохи для хоробрості" і "пустіть мене, я навчу вас танцювати гопак!" вкрай тонка. Тобі завжди здається, що ти свою міру знаєш, але, як показує скандальна практика, свою міру не знає ніхто. Тому, збираючись в клуб, відразу виріши для себе, навіщо ти туди йдеш: класно провести час з друзями або знайомитися з дівчатами.

Повір, немає нічого більш неприємного для дівчини, ніж нав'язливий тип, у якого шалено заплітається мовою. Ти побачив дівчину своєї мрії та набрався хоробрості до неї підійти. І ось вона стоїть, вся така прекрасна і неприступна, як витвір мистецтва, то опинився в барі, і ледь нагороджує тебе поглядом. Зате у неї є подруга, яка значно менше нагадує твою мрію, зате дуже балакуча. І ось ти, щоб не втрачати зв'язку з дівчиною-мрією, вступаєш в діалог з її подругою-реальністю. Не роби так. Дівчата, які звикли до уваги, звикли також і влаштовувати природний відбір численним охочим з ними познайомитися. Будь наполегливим і продовжуй кожну другу репліку адресувати дівчині, яка цікавить тебе, а не її подрузі, нехай з нею і простіше. Навіть якщо ти переконаний, що природа створила дівчину перед тобою, щоб її стосувалися, ніколи не роби цього при першому знайомстві. Порушення особистих кордонів — груба помилка.


Тримай поважну дистанцію і не дозволяй собі дружніх поплескувань по плечу, хіба що за власним. Зрозуміло, тобі хочеться відразу зарекомендувати себе з кращого боку. Ти з ходу розповідаєш, як отримав торік премію офісу за внесок у максимально ефективне використання степлера, і як ще в три роки навчився звертатися на одній нозі, і як бігаєш в будь-яку погоду, навіть в гарну, а ось, до речі, в тебе і Селфі з пробіжки є, зараз ти покажеш... Так, а куди поділася дівчина? Звичайно, твоє життя яскрава і неймовірна. Але якщо ти хочеш сподобатися, стало питання. Не дуже особисті й не дуже часто, але став. Дотримуйся правил "Відповідь — питання". Коротко розповівши про те, де провів відпустку, запитай дівчину, де вона провела відпустку. Це не буде виглядати нав'язливо і створить враження, що тебе цікавить її багатий внутрішній світ, а не шикарне зовнішнє тіло. Уникай цих помилок при наступному знайомстві з дівчиною. І, сподіваємося, тобі пощастить більше у цій нелегкій справі.


Нагадаємо, якщо ваш секс був дуже пристрасним і збудливим, то деякі дії, вчинені відразу після нього, можуть швидко розвіяти попередні враження. Експерти розповіли, чого краще не робити після занять любов'ю, якщо не хочете зіпсувати відносини з партнером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини