Головна Новини Суспільство історія Військовий Павло Вишебаба, відомий і як поет розкрив своє приватне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий Павло Вишебаба, відомий і як поет розкрив своє приватне життя

«Це давно позаду, життя продовжується»: військовий, поет Павло Вишебаба, розлучився з дружиною. Про це він написав у дописі в Instagram, повідомляють «Коментарі»

18 квітня 2023, 14:10
Поділіться публікацією:

"Я розлучений. Для друзів і уважних читачів моєї збірки віршів це давно не секрет. Та схоже про це треба зробити окремий допис, щоб не відповідати на це питання знову й знову", — написав Вишебаба.

Військовий Павло Вишебаба, відомий і як поет розкрив своє приватне життя

37 - річний Павло Вишебаба розлучається з дружиною

Як зазначив військовий, історія його подружнього життя закінчилася ще у 2022, поповнивши статистику розірваних шлюбів під час війни. 

"Скористаюсь своїм правом не посвячувати інших в деталі – це наше приватне життя. Ми залишаємось люблячими батьками нашої прекрасної доньки. Це давно позаду, життя продовжується", — додав Вишебаба.

Павло Вишебаба командир відділення ЗСУ у 68 ОЄБр ім. Олекси Довбуша, він відомий і як творча особистість: поет, музикант, екоактивіст та організатор благодійних зборів для військових. Минулого року він видав збірку "Тільки не пиши мені про війну". 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, солдат, а не володар лопати: актор Дмитро Архіпов – про волонтерство, "совок" в армії та сцени в ліжку в кіно Роль у серіалі Нового каналу "Молода" для Дмитра Архіпова – це нагадування про мирне життя. Після 24 лютого він потрапив, здається, в паралельну реальність, де автомат – обов’язковий атрибут, а космічну станцію можуть переплутати з дроном ворога.
Читайте також на сайті "Коментарі", популярна  українська артистка Галина Безрук вже  чимало часу мешкає в РФ  з чоловіком і дітьми. З початку військового вторгнення ексукраїнка  ще ні разу не прокоментувала хід  повномасштабної  війни на своїй колишній  батьківщині.
Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, хто з акторів популярного серіалу підтримали війну. Серіал "Закрита школа" транслювали в Україні у 2011-2012 роках, тому тут у нього було багато шанувальників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини