Росія атакувала ракетами Запоріжжя – у руїнах житлові будинки (ФОТО)

Ворог продовжує тероризувати мирне населення

Російські війська завдали 7 масованих ракетних ударів по Запоріжжю, зруйновано багатоповерхівки. Є постраждалі. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

"Окупант атакував ракетами обласний центр. Цілями ворога стали об'єкти інфраструктури. Інформація про руйнування та постраждалих з'ясовується", - написав глава ОВА.

Внаслідок ворожих атак виникли пожежі в місті. Руйнування зазнали житлові будинки.

Старий нагадав, що треба бути в укриттях, коли лунає сигнал повітряної тривоги.

Старух уточнив, що всього російські загарбники завдали 7 ракетних ударів по багатоповерхівках. Кількість жертв уточнюється, люди перебувають під завалами.

Читайте також на порталі "Коментарі" - українська заявка про прискорене членство в НАТО вже знаходиться у штаб-квартирі Альянсу в Брюсселі. Далі заявку розглядатимуть на рівні послів держав-членів. Як події можуть розвиватись далі? За якого сценарію Україна може стати членом НАТО у найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – постачання США озброєнь Україні наближають до небезпечної межі прямого військового зіткнення РФ та НАТО. Про це заявив у Першому комітеті Генасамблеї ООН голова російської делегації з роззброєння Костянтин Воронцов невдовзі після того, як США оголосили про надання Україні додаткової допомоги у сфері безпеки у розмірі 625 мільйонів доларів. Про що говорять такі заяви? Чи готова РФ до зіткнення із силами НАТО? Яка ймовірність такого роду зіткнення? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.